Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baja a kutyámnak?

Mi lehet a baja a kutyámnak?

Figyelt kérdés
Van egy németjuhász és egy sárhegyi keverék kiskutyám és szeretném megkérdezni, hogy mi baja lehet.. Már kb 2 napja nem eszik semmit, adtunk neki orvosságot, de azt meg kihányta, nagyon megy neki a hasa és nagyon vérzik. És még csak 2 hónapos.. Kérlek segítsetek, hogy mi baja lehet.. Előre is köszönöm a válaszokat..

2013. nov. 26. 14:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
szegény kis kölyök, neki ennyi adatott. sajnálom kérdező, nem akarhattál te rosszat neki, ez biztos. De hadd kérdezzem meg hogy honnan és hogyan került hozzád?
2013. nov. 26. 15:50
 12/25 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy van nálunk egy németjuhász és egy sárhegyi keverék és született nekik 6 kiskutyájuk, amiből már csak 3 van meg..mindnek volt saját gazdája és azok nem nálunk vannak. Az egyik a születése után pár napra halt meg, a másik kettőböl az egyik ma, mg kb 2 hete..
2013. nov. 26. 15:59
 13/25 Akiteki ***** válasza:
92%
Ja, tehát eltartani nincs pénz, de szaporítani azt igen. Szerencsétlen állatok!
2013. nov. 26. 16:01
 14/25 anonim ***** válasza:
sajnálom tényleg és köszönöm az őszinteségedet. a szüleiddel beszéljétek meg hogy legyen legalább a szuka kutya ivartalanítva, és akkor nem lesz ilyen többször. a kis kölyök nem szenvedett sokat, ott voltál vele mikor meghalt?
2013. nov. 26. 16:01
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

Minek 2 kutya,ha pénz nincs?

Minek hagyjátok,hogy kölykök szülessenek,ha utána csak elhullanak,mert nincs pénz?

Most mondom,valószínű a többi is beteg,ezért máris szólj azoknak,akikhez kutya került és azt is most vigyétek orvoshoz,aki még életben van.

Ráadásul ez az anyakutyára is veszélyes,ha nincs beoltva,csak veszettség ellen.

Minek az embernek egyáltalán kutya,nincs pénze???

Most azért,mert ti kutyát akartok tartani,elpusztult már 2 kutya,a saját önzőségeket miatt.A nincs pénz nem kifogás.Nekem sincs pénzem fenntartani egy hajót,ezért nincs hajóm.De még ha lenne is,az legalább nem hal bele abba,ha nem tankolok bele...FELELŐSSÉG...

2013. nov. 26. 16:08
 16/25 anonim ***** válasza:
92%

15:32-es vagyok. Nem gazdagság kérdése, hanem felelősség kérdése. Nem volt kötelező a világra jönnie, hogy aztán kivérezve be is fejezze az életet 2 hónap után. Ő nem tehetett erről.

Erről az tehet, aki kutyát tart, de nem tud a kutyákról még annyit sem, hogy hogy van az oltási program és mik a leggyakoribb betegségek. Az, aki ugyan nem tudja, de még csak annyira se érdekli, hogy utánanézzen. Az, aki életekkel játszik.

2013. nov. 26. 16:47
 17/25 A kérdező kommentje:
Figyeljen az aki azt mondta, hogy minek kutya, ha nincs pénz.. Képzeld az összes kutyának találtunk gazdát, csak ezt az egyet hagyattuk meg és a 3 kutyánk közül a németjuhász és a sárhegyi is be lett oltva, csak még a kicsi nem, de most már sajna nem is lesz.. Meg az ilyen kommentektől kíméljetek meg, mivel én normális válaszokat szerettem volna és nem ilyeneket... és akiktől normális választ kaptam, annak köszönöm szépen a válaszokat..
2013. nov. 26. 18:22
 18/25 A kérdező kommentje:
a 17:14-es nek üzenem, hogy TE vagy a cigány és nem én.. képzeld az ÖSSZES KUTYÁNAK VOLT GAZDÁJA ÉS CSAK EZ MARADT NÁLUNK..-.- ÉS ezt is be akartuk oltatni, de már hiába szóval ha semmit nem tudsz a helyzetről minek ugatsz bele idióta?..-.- És a többi NEM nállunk pusztúlt el, hanem a saját gazdájánál!!!!!!!!!!!!!!!
2013. nov. 26. 18:25
 19/25 A kérdező kommentje:
És igen, amikor meghalt akkor ott voltam mellette és képzeljétek nekem is van szívem és meg is sirattam..
2013. nov. 26. 18:27
 20/25 Akiteki ***** válasza:
Pont egyik szavaddal ütöd agyon a másikat. A helyzeten ez sajnos nem változtat.
2013. nov. 26. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!