Kan kutyusom ivartalanitas utan megvaltozik e ebben? (bov. Lenn)
Nem a hágás az alapvető probléma. Mivel ez dominanciára és veled szembeni tiszteletlenségre utal, ezért minden más élethelyzetben is kezelni kell a dolgot.
Egyébként meg egy ideje van kutyád. Nyilván nem fél nap alatt lehet őket megnevelni.
Nekem csak a hágást 1 hónap volt kinevelni a kutyámból, de több helyen is gondok vannak. Mire ivartalanításra került a sor, addigra már nem fordult elő. De több helyen is vannak még gondok (én tehetek róla, mert én is előbb vettem kutyát, minthogy utánanéztem volna a tartásának), de fontos a következetesség. Mi jó úton haladunk. Nem szabad annyiban hagyni egy problémát, mert 10 másikat fog magával hozni.
Bocs az ismétlésért.
Annyit akartam még írni, hogy az enyém is viszonylag fiatalon 3-4 hónapos kora között kezdte, de én nem vártam vele. Utána néztem, és szinte egy hét csúszással, de tiltani kezdtem. Hát így volt egy hónap kinevelni belőle.
Még hat az altató, ez normális.
Talán holnap reggelre már önmaga lesz.
Ez a műtét utóhatása..a kutya nem depressziós.Legyetek vele,figyeljétek,amíg nem ébred fel teljesen (ez pár óra) addig ne egyen és ne igyon,mert félre mehet.Ha már olyan mint eddig,akkor ehet és ihat.
Egyébként a kérdésre válaszolva,a hágó mozdulatok nevelési hibák,az ivartalanítással akkor mentetek volna többre,ha ivarérés előtt történik.
Nekünk 2 kanból,egyik ivarérés előtt lett ivartalanítva,nem jelölget.A másik bőven 2 évesen,és ugyanúgy jelölget a drága :D
De egyik sem hág meg semmit,ezt elég hamar tisztáztuk,hogy mik a szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!