Pár hetes kölyköt találtunk, talán 2-3 hetes lehet. Nincs itthon se kecsketej, se tápszer. Mit tudok neki adni?
Sziasztok!
Valami elmebeteg a biciklim kosarába rakott egy dobozban egy kb. 2-3 hetes kölyköt.A bolt pont most zárt be,semmi nincs itthon,ami jó lehetne(kecsketej,tápszer).Mégis mit adjak neki??
A macskámnak van van száraz tápja (Brit Sterilised),azt beáztatva megpróbáljam?
Állatorvos nem veszi fel a telefont a környéken.
A kölyök talán német juhász vagy vmi olyasmi keveréknek tűnik.
Köszönöm a válaszokat!
A szeme nyitva van,köszönöm a válaszokat.Kis fogacskái vannak,most kezdenek előbújni.A tápot leforráztam,még elég meleg,várom,hogy kihűljön.A kutyus rendben van szerintem,megyeget,mocorog.
Vizet ivott,összenyomkodtam villával a kaját,még várok egy picit aztán odaadom.
Egyébként elég nagy,konyhamérlegen lemértem 1 kg 50 dkg.Lehet,hogy több,mint 3 hetes...?
Megette a beáztatott kaját,utána dörzsöltem a pocakját és nem sokkal később kakilt.Képet nem tudok sajnos csinálni,mert nincs mivel jelenleg.
A kutyust átvittem anyukáméknak,mert nekem mennem kell dolgozni éjszakára és nem hagyom itthon egyedül.
Ha reggel jövök haza bemegyek a boltba kecsketejért,vagy tápszerért,délután(vagy még délelőtt) pedig elviszem a dokihoz.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!