Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pár hetes kölyköt találtunk,...

Pár hetes kölyköt találtunk, talán 2-3 hetes lehet. Nincs itthon se kecsketej, se tápszer. Mit tudok neki adni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valami elmebeteg a biciklim kosarába rakott egy dobozban egy kb. 2-3 hetes kölyköt.A bolt pont most zárt be,semmi nincs itthon,ami jó lehetne(kecsketej,tápszer).Mégis mit adjak neki??

A macskámnak van van száraz tápja (Brit Sterilised),azt beáztatva megpróbáljam?

Állatorvos nem veszi fel a telefont a környéken.

A kölyök talán német juhász vagy vmi olyasmi keveréknek tűnik.

Köszönöm a válaszokat!

2013. nov. 25. 17:13
1 2 3
 11/26 Platypus ***** válasza:
100%
Ügyeletes patikában vehetsz humán csecsemőtápszert. Laktózmentes és könnyen emészthető, vészmegoldásnak nem rossz.
2013. nov. 25. 17:47
 12/26 A kérdező kommentje:

A szeme nyitva van,köszönöm a válaszokat.Kis fogacskái vannak,most kezdenek előbújni.A tápot leforráztam,még elég meleg,várom,hogy kihűljön.A kutyus rendben van szerintem,megyeget,mocorog.

Vizet ivott,összenyomkodtam villával a kaját,még várok egy picit aztán odaadom.

Egyébként elég nagy,konyhamérlegen lemértem 1 kg 50 dkg.Lehet,hogy több,mint 3 hetes...?

2013. nov. 25. 18:00
 13/26 anonim ***** válasza:
esetleg ha csinálsz róla néhány fényképet és feltöltöd ide a www.kepfeltoltes.hu segítségével, akkor lehet jobban saccolni.
2013. nov. 25. 18:04
 14/26 Akiteki ***** válasza:
Ha most kezdenek kibújni a fogai, akkor 3 hetes és néhány napos lehet.
2013. nov. 25. 18:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Etetheted csecsemőkonzervvel /répás-csirkés/. Vehetsz neki a patikában laktózmentes csecsemőtápszert, vagy laktózmentes tejet a közértben. Ez utóbbit fele vízzel hígítsd fel.
2013. nov. 25. 18:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Mutass légyszi képet!
2013. nov. 25. 18:38
 17/26 A kérdező kommentje:

Megette a beáztatott kaját,utána dörzsöltem a pocakját és nem sokkal később kakilt.Képet nem tudok sajnos csinálni,mert nincs mivel jelenleg.

A kutyust átvittem anyukáméknak,mert nekem mennem kell dolgozni éjszakára és nem hagyom itthon egyedül.

Ha reggel jövök haza bemegyek a boltba kecsketejért,vagy tápszerért,délután(vagy még délelőtt) pedig elviszem a dokihoz.

Köszönöm mindenkinek az ötleteket :)

2013. nov. 25. 20:04
 18/26 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá :)
2013. nov. 25. 20:11
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha megette az áztatott tápot,lehet jobb lenne már a kölyök kutya táp áztatva.Én nem szórakoznék a tejjel vagy a tápszerrel.Féregtelenítőt egy negyed tablettát adj neki.Összetörve pici májkrémbe keverve.Ez a legfontosabb,mert valószínű teli van.Nem drága,már 100 ft-ért kapsz.Gondolom a cica is szokott kapni.
2013. nov. 25. 20:36
 20/26 anonim ***** válasza:
Kérdező ez igazán nemes gesztus, hogy megmented ezt a kutyust. (Írtam fentebb is, hogy szerintem nem véletlen, hogy pont a Te kosaradba tették szegénykét). Meg is tartod? Imádni fog, ha van rá lehetőséged megtartani!
2013. nov. 25. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!