Tudtok esetleg eladó border collie kölyköket budapesten?
Figyelt kérdés
Az lenne a legjobb ha budapesten lenne, de egy KICSIT messzeb is lehet!
Ne legyen túl messze.Max másfél órás lehetne az út oda, az lenne a legjobb!!
És milyen más kutyát alyánlanátok? :)
2013. nov. 24. 22:19
11/17 anonim válasza:
Akkor van vonat vagy busz.
Tényleg ne ez legyen a fő szempont, hanem a minőség.
12/17 A kérdező kommentje:
Te LittleRed inkább ne válaszolj többet! Ez az ÉN életem hadd döntsem el ÉN honnan veszekk kutyát...
2013. nov. 25. 14:27
13/17 A kérdező kommentje:
Ja, és a menhelyi kutyát NE is említsétek!!
2013. nov. 25. 14:33
14/17 anonim válasza:
Ó, bocsánat hogy azt akartam, hogy ne egy szaporítótól származó, beteges, idegbajos kutyád legyen, akinek a havi fenntartási költsége kb annyi lesz, mint egy éves fűtésszámla. Tényleg, bocsmá, hogy ilyen kis szemét vagyok....
15/17 anonim válasza:
Ja, és ha te életed meg te döntésed, akkor keress magadnak...
16/17 intense válasza:
Most min vagy felháborodva, kedves kérdező? Nem gyakorin kell kutyát keresni ha annyira a te életed, intézd el te magad. Hihetetlen egyesek milyen nagyképűek, kutyánál a távolság a legutolsó szempont. Általában úgy megy a dolog, hogy kiválasztasz egy kennelt, esetleg megtetszik neked egy kennelből egy kutya akit pároztatni fognak majd egyszer valamikor, aztán vársz, vársz, van hogy éveket vársz, mire végre lesz egy alom és az addigra összespórolt pénzeden megveszed álmaid kutyáját, akiért akár külföldre is elmész. Legalábbis jobb helyeken olyan szempontok vannak hogy: milyen célból veszed, milyen színben szeretnéd, melyik szülőktől, milyen vérmérsékletű kölyköt, milyenek a tartási körülmények, a szülők eredményeiből kiindulva milyen kölykök várhatóak... Nem pedig az, hogy KÖZEL, OCCSÓN, AZONNAL mett
17/17 intense válasza:
*mert esetleg karácsonyra lesz. (Remélem nem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!