Normális ha egy 8 hetes kutya kb.10 percenként pisil? Amióta nálunk van ezt csinálja. /2 hete/
A hordozóba azért nem pisilt be, mert maguk alá általában nem piszkítanak! Nem kérdezted meg a dokit? Elmondtad a problémát?
Nekem most 7 hónapos a kutyusom, vele is voltak szobatisztasági bajok, de nem ilyen extrémek!
Amúgy egészséges? Jó kondiban van?
Azért nem kérdeztem meg,mert akkor még azt gondoltam normális,mert kicsi.
Amúgy életvidám kutyus,nem látszik rajta,hogy baja lenne.
Milyen fajta? Mekkora a testsúlya? Mert ez is fontos lehet!
Próbáld meg a lakáson belül elkezdeni szobatisztaságra nevelni, bár még nagyon kicsi hozzá, vannak padlóra letehető kutyapelenkák, hátha rápiszkít...
Azért javasoltam a kutyapelust, azt szeretik, több ismerősöm is használta, használja, és szagtalan!
Következő oltásánál, ami ha nem tévedek másfél hét múlva lesz, mindenképp kérdezd meg a dokit, ha addig is fennáll a dolog. Ha rosszabbul lenne a kutyus, vagy levert, azonnal vidd el! Egyébként a 2és fél kilós már nem annyira pici, bírnia kéne 2 órát minimum! Remélem tudtam segíteni!
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!