Melyik a jó, ha sok a kutya széklete vagy ha kevés?
Nyilván a kevés széklet a jó,mivel akkor hasznosul a legtöbb dolog a szervezetében,így valóban csak a salakanyagot üríti.
Az is lehet a probléma,hogy túl gyorsan váltogatod a tápokat,kb. 1-1,5 hónap időt kellene hagyni 1 tápnak,hogy eredménye is legyen.
Persze,ha 2 hete fosik a táptól,akkor nem kell kivárni a hónap végét :D
De ha nincs fosás,akkor érdemes annyit várni,akkor tudod megnézni,hogy kellőképp beépül-e a szervezetébe.
Milyen tápokat próbáltál és mekkora kutyának? (Milyen idős,hány kg?)
Ha a pro palntől keményebb volt és kevés,akkor szerintem az a nyerő :)
Kevés kaki kell,nem híg,de nem is betonkemény,és nem az a rettentő büdös.
Illetve,próbáld ki szerintem a Brit Care Hypoallergen termékcsaládot,bárkivel beszéltem eddig,az biztos befutó volt.Nálunk is azt eszi mindkét kutya.
Minden kutyánál más a nyerő, nálunk a Real Nature pont kevés és jó állagú székletet hozott, bár azóta BARF-ozunk, eddig ez a legjobb módszer.
A Pedigree-ben pont az a rossz gondolom te is láttad a reklámot, hogy egy egész lapát kutyakakát mutogatnak mint "bizonyíték" arra milyen jó a táp. No comment, a lényeg hogy már mással etetsz! :) Az a jó ha viszonylag kevés, nem kőkemény de nem is folyik. A színe változhat attól függően mit kap esetleg mellette a kutyus nasinak, vagy a tápba keverve.
ha kevés, azt mondják.
tápoktól vagy hasmenése volt a kutyámnak, vagy rengeteg széklet.
Nyers etetéssel alig van széklet, és meglepően kemény.
Múltkor mikor felszedtem utána, zacskóval szétnyomtam egy darabot, kívánsiságból... olyan volt kb, mint a forgács nagyon összetömörítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!