SOS fehér színű nyákos hasmenés lehet BARF-tól?
Ne parázd túl :)
Lehet, a farhát miatt is, meg nem is.
Nekünk akkor volt ilyen, amikor giardiat szedett össze, de nem a nyers kajától.
Én ma koplaltatnám és ennyi, ha újból előjön, akkor menjetek dokihoz!
Szia. Én is nyerssel etetek már egy ideje.
Én akkor láttam ilyen fehér kocsonyás székletet a kutyánál, mikor még tápot evett.
Nagyon nem tudok mit tanácsolni, de szerintem se aggódd túl.
Én pont akkor vittem orvoshoz a kutyát oltás miatt, mondtam a dokinak ezt a dolgot is. Nem emlékszem már mit mondott, csak arra hogy nem tartotta ezt egy veszélyes jelenségnek. A szokásos féreghajtót kapta a kutya akkor, az oltás mellé, és hamar elmúlt a jelenség.
Diéta, rizs ami kímélő, jó ötlet lehet pár napig, ha pedig holnapra, holnaputánra nem javul, akkor orvos.
kapott máskor is már csirkét?
némelyik kutya allergiás a csirke húsra
Köszönöm a válaszokat, igyekszem nem túlaggódni a dolgot, csak én olyan vagyok hogy nagyon nehéz megállni hogy ne rohanjak az első hapci után dokihoz, pedig egy közel 50 kilós kutyáról van szó, de igyekszem magam leszoktatni a nagy parázásról mert nekem sem tesz jót! :D
Kapott már nyakat, lábat, azoktól nem volt gond, szóval allergia nem lehet.
Igazából volt már vele ilyen, akkor elmúlt 1 nap alatt, ami miatt most nagyon beparáztam az a pár csepp vér volt. Megijedtem, hogy a farhát esetleg felsértette a gyomorfalat vagy a beleit. Most jöttünk meg a sétából, továbbra is a fehér cucc jön de már csak nagyon kevés, és egészen vízszerű lett. Az egyik alkalommal megint volt 1-2 csepp vér. Nem tudom mi lehet, de ha nem javul akkor holnap reggel/délután doki.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Oksa, majd számolj be :)
Mondom, nálunk teljesen ugyanezek a tünetek voltak giardia-nál.
Ma már minden rendben volt, nem is mentünk dokihoz, felesleges. Elmúlt a hasmenés, vér pedig semmi sem volt hála az égnek. Nem hányt, továbbra is vidám, aktív. Azért ha visszatérne egy giardia tesztet csinálunk.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!