Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találok eladó Klee Kay...

Hol találok eladó Klee Kay kutyát?

Figyelt kérdés

2013. nov. 20. 14:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Gratulálok:((

Egyújabb divathóbortnak áldozatul eső fajta, remélemé itt magyarországon nem fog elterjedni...

2013. nov. 20. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
49%
Már miért lenne "selejt, beteges meg divathóbort"? Miért kell így beszélni egy olyan fajtáról ami egészséges és normális jellemű? Láttam már igazán ronda és idegbeteg "selejt" kutyákat, érdekes, azokért mindenki odavan, nem értem ezzel mi a baj. 95 óta FCI által elismert fajta, a maga 38-43 centiméteres magasságával meg szerintem olyan messze áll a 1-2 kg, agyonnyomorított "mini" csivava, bichon, mopsz és barátiaiktól, mint Makó Jeruzsálemtől. Az egészségére pedig fokozottan ügyeltek a fajta kialakítása során, nem is csoda hát hogy még nincs belőlük olyan sok, mert alaposan megválogatják hogy melyik egyedeket tenyésztik tovább. Nem tudom miért kéne a mérete miatt leszólni. Ennyi erővel akkor a pincher is a dobermannok, a sheltie a collie, a mopsz pedig a bullmasztif "selejtje"?
2013. nov. 20. 16:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudod nem az a probléma ha valaki a "jó ügy" érdekében tenyészt, hanem az, hogy aki erre ráugrik itt érdeklődik és ezután elmegy mucsajröcsögére és "nekiáll" törpeizét sokszorosítani mer' most nézegetett képeket az interneten....
2013. nov. 20. 16:26
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen, de a szaporítás nem a fajta hibája.
2013. nov. 20. 17:13
 15/24 anonim ***** válasza:

[link]

már értem miért lett ennyire keresett mostanában..

2013. nov. 20. 18:52
 16/24 A kérdező kommentje:
nem akarok ilyen fajtát venni!Eredetileg sem akartam, most meg már pláne nem!Csak érdekességből kérdeztem!Egyébként miért ilyen drága?
2013. nov. 20. 19:16
 17/24 anonim ***** válasza:
jah, ilyenkor már "én nem is akartam venni", de előzőleg feltesz legalább 3 kérdést ugyan ezzel a fajtával kapcsolatban... na mindegy... Azért ilyen drága, mert ez egy meglehetősen új fajta még, nem olyan hogy minden szembejövőnek odaadogatják pár lyukas garasért, hogy aztán boldog-boldogtalan szaporítsa, s így azt a kicsike állományt is elkúrja.
2013. nov. 20. 19:21
 18/24 A kérdező kommentje:
Először egy könyvben olvastam róla nem tudtam mi ez ezért megkérdeztem itt.Nem akarok ilyen fajtát mert: 1.nem tetszik 2.nem vagyok olyan anyagi helyzetben 3.van két kutyám és ha ennék még egyet nem tudnám eltartani őket 4.nem szeretem a kistestű kutyákat Összefoglalva:Nem fogok 1 napot utazni egy olyan kutyáért ami nem tetszik,nem tudom megvenni és nem tudok eltartani! NEM AKAROK ILYEN FAJTÁT VENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. nov. 20. 19:36
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne te kiabálj, miután megkérdezted, hogy "Hol találok eladó Klee Kay kutyát?" Ugye mi átlagemberek úgy gondoltuk, hogy aki valamiből eladót keres, az azért keres, mert venni akar. Bocs.^^
2013. nov. 20. 19:46
 20/24 Akiteki ***** válasza:
Annyira nem új fajta, már több, mint 40 éve létezik.
2013. nov. 20. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!