Akik elkényesztetik a kutyájukat azok nem gondolnak a következményeire?
Nekünk ma volt hogy mentünk a kereszteződés felé, mellette 3 méterre egy néni fogja a kutyáját (SZOBACIRKÁLÓ természetesen már elnézést :D), mi elindultunk át a kereszteződésen erre a néni elengedte a kutyát aki olyan hangosan ugatva rohant el mögöttünk hogy ilyet én még nem hallottam, a szívbajt hozta rám. Erre a néni röhögve: "Olyan kis aranyos, mindig csak akkor ugat ha már nem érzi magát veszélyben!"
Hát ez tényleg nagyon ARANYOS, komolyan, nekem is egyből ez a szó jut eszembe az ilyenekről...
Gondolom azért van ez ennyire elterjedve a zsebharcos kutyák között, mert a kedves "gazda" úgy gondolja, hogy jajj, hát olyan kicsi a kis üntyülüpüntyülü cuncimunci drágasága, hogy úgysem árthat senkinek. Egyébként az ilyen padlócirkálók amúgy is vonzzák a hozzánemértő, leszaromfajta
a, plázacicákat
b, vénasszonyokat
akiknek annyi az elvárása a kutyától, hogy legyen cukimuki, és a sz@rját viszonylag könnyű legyen belerugdosni a járdáról a fűbe.
Bocsi, ha kicsit agresszív vagyok, de pont fél órája találkoztam össze az a, esettel, aki jajjdecukorfalatnak hívta a kutyának csúfolt óriáspatkányát (már bocs), mikor az a parkban ment neki az összes többi kutyának.
Az ember nem gondolhat arra, aminek a létezéséről sem tud (kivéve, ha olyan ember, mint Newton vagy Einstein...). Ezért nem gondol a következményekre. A legtöbb ilyen gazda a kutya viselkedését az ő egyéni hóbortjainak, a jellemének a részének tekinti.
Az ember hiába él együtt a kutyával, nem tudja azt ösztönösen kezelni. Ha belegondolsz, a mai emberek nagy része a saját gyerekét is elkényezteti, nem képes nevelni, aztán meg csodálkozik, ha életképtelen lesz... Pedig azért a saját gyermek felnevelésének valamennyire ösztönösnek is kéne lennie.
Szerintem jobb kérdés az, hogy hogy a francba nem jut eszükbe egyes embereknek az, hogy előtanulmányokat végezzenek, mielőtt belekezdenek egy 15 éves projektbe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!