Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik elkényesztetik a kutyájuk...

Akik elkényesztetik a kutyájukat azok nem gondolnak a következményeire?

Figyelt kérdés
Utána meg csodálkoznak ha a kutya semmibe veszi öket, neveletlen, akaratos lesz. Alapvetöen miért kell elkényesztetni egy kutyát?
2013. nov. 19. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

Nekünk ma volt hogy mentünk a kereszteződés felé, mellette 3 méterre egy néni fogja a kutyáját (SZOBACIRKÁLÓ természetesen már elnézést :D), mi elindultunk át a kereszteződésen erre a néni elengedte a kutyát aki olyan hangosan ugatva rohant el mögöttünk hogy ilyet én még nem hallottam, a szívbajt hozta rám. Erre a néni röhögve: "Olyan kis aranyos, mindig csak akkor ugat ha már nem érzi magát veszélyben!"

Hát ez tényleg nagyon ARANYOS, komolyan, nekem is egyből ez a szó jut eszembe az ilyenekről...

2013. nov. 19. 17:27
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom azért van ez ennyire elterjedve a zsebharcos kutyák között, mert a kedves "gazda" úgy gondolja, hogy jajj, hát olyan kicsi a kis üntyülüpüntyülü cuncimunci drágasága, hogy úgysem árthat senkinek. Egyébként az ilyen padlócirkálók amúgy is vonzzák a hozzánemértő, leszaromfajta

a, plázacicákat

b, vénasszonyokat

akiknek annyi az elvárása a kutyától, hogy legyen cukimuki, és a sz@rját viszonylag könnyű legyen belerugdosni a járdáról a fűbe.

Bocsi, ha kicsit agresszív vagyok, de pont fél órája találkoztam össze az a, esettel, aki jajjdecukorfalatnak hívta a kutyának csúfolt óriáspatkányát (már bocs), mikor az a parkban ment neki az összes többi kutyának.

2013. nov. 19. 17:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem gondolnak,mert fel sem merül bennük ilyen gondolat.Sőt,saját nevelésük és a viselkedési problémák között sem találnak összefüggést.De a legjobb az,hogy sokan úgy vélik,hogy az a bizonyos viselkedés természetes,együtt jár a kutyával.
2013. nov. 19. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Az ember nem gondolhat arra, aminek a létezéséről sem tud (kivéve, ha olyan ember, mint Newton vagy Einstein...). Ezért nem gondol a következményekre. A legtöbb ilyen gazda a kutya viselkedését az ő egyéni hóbortjainak, a jellemének a részének tekinti.

Az ember hiába él együtt a kutyával, nem tudja azt ösztönösen kezelni. Ha belegondolsz, a mai emberek nagy része a saját gyerekét is elkényezteti, nem képes nevelni, aztán meg csodálkozik, ha életképtelen lesz... Pedig azért a saját gyermek felnevelésének valamennyire ösztönösnek is kéne lennie.

Szerintem jobb kérdés az, hogy hogy a francba nem jut eszükbe egyes embereknek az, hogy előtanulmányokat végezzenek, mielőtt belekezdenek egy 15 éves projektbe?

2013. nov. 19. 19:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Látom jött valami talajcirkáló fan és leszavazott mindenkit, köszi! :D
2013. nov. 19. 20:29
 16/16 Valletta ***** válasza:
22%
A bátyám sajnos elkényezteti a kutyáját (és most, hogy az enyém nála van kölcsön, az enyémet is). Mentett kutya, ki tudja meddig élt az utcán abból, hogy a seggére ülve vigyorogva pitizett az iskola meg a bolt előtt...ami baromi aranyos, csak had ne csinálja már, amikor eszünk, mert a számból nézi ki a kaját. Én mindig kiküldöm az ajtón kívülre, de a bátyám meg kérdezi, hogy miért,"hát olyan aranyoooos, neeem??" A másik meg, hogy mióta az én galamblelkű, háromszor akkora kutyámat le tudja nyomi, azóta arcoskodik más kutyákkal is, ami a gazdájának szintén poén - igaz, le tudja hívni, de akkor meg hívja vissza még azelőtt, mielőtt belekezd. Szóval furcsa egy páros, mert a gazdi nem plázacica, hanem egy harmincas informatikus 135-ös IQ-val és mégis.... Épp azon gondolkoztam ma, hogy Karácsonyra veszek neki egy tanfolyamot valamelyik kutyaiskolában, hátha ott bele tudják verni a fejébe, hogy ez így nem jó a kutyának.
2013. nov. 19. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!