Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az Illatos úton nem fagynak...

Az Illatos úton nem fagynak meg a kutyák télen?

Figyelt kérdés
Ha jól láttam csak kosaruk van, ól nincs... :(
2013. nov. 17. 19:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
47%

Valóban, elsőre kissé meghökkentő a válasz, de mint ahogy nekem sincs fb-m - nem is lesz - szerintem a kérdéseimet az életemet nem csak ott lehet élni.

Diesel pedig időként igencsak arcoskodsz!

2013. nov. 18. 10:11
 22/39 Szilvi & Argos ***** válasza:

A téli fotókat nézegetve én is ezen szoktam gondolkodni...de itt legalább el tudnak húzódni a kennel elejétől...sok gyepin sima ketrecekben vannak bármi nélkül!

Egyébként úgy tudom, hogy a nagy hidegben éjszakára vmi lemezekkel-fóliákkal bugyolálták be a kenneleket

2013. nov. 23. 19:03
 23/39 A kérdező kommentje:
Igen, láttam, ólat is kaptak. Megnéztem az élőképet.
2013. nov. 23. 22:11
 24/39 anonim ***** válasza:
50%
A kérdező nem is volt ott.. csak fel tett egy kérdést mert a neten látott valamit. Arcoskodás előfordul.. de azért ez a kérdés pl elég idióta szerintem.. kis gondolkodással vagy után járással rá lehet jönni a válaszra
2013. nov. 25. 12:47
 25/39 A kérdező kommentje:

Valóban nem jártam ott.

Már belátom rosszul tettem fel a kérdést. Nem úgy gondoltam, hogy beköszönt a tél és volt nincs kutya az Illatoson :) csak egy-két szerencsétlen áldozatra gondoltam.

Arcoskodni meg nem itt kell, arra ott a tükör, vagy a való élet, szemtől szemben :) Biztos találsz olyan feszült egomán bunkót mint amilyen te vagy! :)

Remélem nincs harag, kérdés lezárva :)

2013. nov. 25. 13:34
 26/39 anonim ***** válasza:

'arra ott a tükör'

Haha beletaláltál. Diesel a tüköriskolában szokott arcoskodni. De lehet ott kisebb az arca a nagyok között.

2013. nov. 25. 20:12
 27/39 anonim ***** válasza:
itt sincs nagy arcom.. csak amikor a 100dik hasonló kérdés jön az idegesít..
2013. nov. 25. 20:54
 28/39 A kérdező kommentje:
Miért hiszed, hogy csak úgy "beletaláltam"? :)
2013. nov. 26. 08:27
 29/39 anonim ***** válasza:
50%
Annyira bírom mikor valaki fel tesz egy olyan kérdést aminek a megválaszolásához 2iq kell és utána még neki áll feljebb.. amúgy sajnos szabad országban élünk és ott arcoskodom ahol szeretnék :) ez van
2013. nov. 26. 09:29
 30/39 anonim ***** válasza:
44%
Igen, más meg olyan kérdéseket tesz fel, amilyet akar. Tudod, az érem meg a két oldala.
2013. nov. 26. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!