Az Illatos úton nem fagynak meg a kutyák télen?
Valóban, elsőre kissé meghökkentő a válasz, de mint ahogy nekem sincs fb-m - nem is lesz - szerintem a kérdéseimet az életemet nem csak ott lehet élni.
Diesel pedig időként igencsak arcoskodsz!
A téli fotókat nézegetve én is ezen szoktam gondolkodni...de itt legalább el tudnak húzódni a kennel elejétől...sok gyepin sima ketrecekben vannak bármi nélkül!
Egyébként úgy tudom, hogy a nagy hidegben éjszakára vmi lemezekkel-fóliákkal bugyolálták be a kenneleket
Valóban nem jártam ott.
Már belátom rosszul tettem fel a kérdést. Nem úgy gondoltam, hogy beköszönt a tél és volt nincs kutya az Illatoson :) csak egy-két szerencsétlen áldozatra gondoltam.
Arcoskodni meg nem itt kell, arra ott a tükör, vagy a való élet, szemtől szemben :) Biztos találsz olyan feszült egomán bunkót mint amilyen te vagy! :)
Remélem nincs harag, kérdés lezárva :)
'arra ott a tükör'
Haha beletaláltál. Diesel a tüköriskolában szokott arcoskodni. De lehet ott kisebb az arca a nagyok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!