Mit tegyek, hogy a kutyám ne sz*rjon a kapuba és ne vizeljen a bejáratom elé?
Jézusom, első...
A kutya jelöl, egész konkrétan a területe határát. Úgy kéne viselkedni, hogy rájöjjön, nincs saját területe, nem falkavezér, így nincs mit körbejelölnie a sajátjaként, ettől nagy valószínűséggel megoldódna a probléma, ha mégsem, normális kutya-gazda kapcsolatban ez már abszolút tiltható viselkedés.
Első vagyok
most mér 0%
Fogadnék bárkivel hogy ennél nincs jobb megoldás,ha nem te vagy a falkavezér a kutyád számára rád is támadhat ezt ne feled a mi kutyák úgye 2-3évesen került hozzánk kezdetben nyüszitet félt mindentöl aztán 1-2 évre rá ha kajája melet voltál min3-4m ren nekedtámadt úgatót Nekem nagyon elegem lett belöle ordibáltam rá néha vertem is azóta csendben van nincs vele gond csak rám halgat a családban már említettem miért.
Első vagyok
most mér 0%
Fogadnék bárkivel hogy ennél nincs jobb megoldás,ha nem te vagy a falkavezér a kutyád számára rád is támadhat ezt ne feled a mi kutyák úgye 2-3évesen került hozzánk kezdetben nyüszitet félt mindentöl aztán 1-2 évre rá ha kajája melet voltál min3-4m ren nekedtámadt úgatót Nekem nagyon elegem lett belöle ordibáltam rá néha vertem is azóta csendben van nincs vele gond csak rám halgat a családban már említettem miért.
19F
1-es, az nem nevelés, hanem megfélemlítés, amit csinálsz!
Kérdező: sétáltasd naponta 1-2 alkalommal, így az utcán pisil...kakit meg felszeded és kidobod a kukába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!