Kivihetem a kutyám? (többi lent)
Figyelt kérdés
üdv szeretném kivinni huskym még csak a pravója van meg. Egy házba lakunk kint a pusztán tó mellet se kutya se macska nem jár erre. Berekfürdő a község neve ahol lakunk . Szerintetek ide az udavarra kivihetem oltások nélkül vagy baja lehet? itt egy link a képen apa látható hátul a ház.: [link] 2013. nov. 15. 20:59
1/7 anonim válasza:
Igen, kiviheted, de figyelj oda, hogy kakit, pisit ne szagoljon, ne egyen fel semmit lehetőleg. Illetve olyan helyre vidd, ahol nem jár sok kutya.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!!
2013. nov. 15. 21:12
3/7 A kérdező kommentje:
itt felénk semmi se kutya se macska nem jár még a faluba se nagyon.!!! de figyelek azért rá
2013. nov. 15. 21:13
4/7 anonim válasza:
Óvatosan kiviheted, de csak pórázon! Hátha mégis jár arra más állat, nehogy baj legyen.
6/7 anonim válasza:
10 hetes kutyámnak, akinek csak a parvója volt meg, leraktam!!! és nem engedtem, hogy bármit is fel egyen... aha... parvós lett.. LE NE TEDD!!!
7/7 anonim válasza:
Apukád biztos örül, hogy feltöltöttél egy képet róla tök idegenek számára. :-D
Én nem raknám le, csak a 3. oltás után 10 nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!