Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen a kiskutyám?

Milyen a kiskutyám?

Figyelt kérdés
Szerintetek fajtatiszta cavalier king charles spániel? [link] [link] [link]
2013. nov. 14. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ma már vannak tkes szaporítók is.
2013. nov. 15. 08:28
 12/21 A kérdező kommentje:
Nyugi,engem nem tudnak átverni.Ismerem a vérvonalát.Tudom kinek milyen szűrései,bajai vannak.Még ha a szülők nem lettek volna kiállítva akkor is megmondom milyenek.Egyébként Szőlőhegyi Bitangűző.Pontosan a törzskönyves szaporítónak kikiáltott tenyésztő a fajtában.Kicsit sok a kutyája,az igaz,de teljesen jól vannak tartva.Mindegy,nekem bejönnek a kutyái.Sok tenyésztő a fajtámban,visszaél a nevével.Olyan kutyákat is méregdrágán adnak,ami végül semmit sem ér,foghiba egyéb küllemi hiányosság miatt.
2013. nov. 15. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Akkor most tesztelni akartál minket? xD

Ahhoz standard beállítású képekre van szükség. Meg kölykökről még kiállításokon sem szeretnek szélsőséges véleményt formálni, hiszen ekkor még max a potenciál látszik.

2013. nov. 15. 10:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam.Inkább arra,hogy a fajtát mennyire ismeritek.
2013. nov. 15. 11:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Csodaszép kis állat! :) Gratulálok hozzá, imádom ezt a fajtát!

OFF: amint valaki kiír egy ilyen kérdést, már rögtön támadnak a válaszolók, hogy "Szaporítótól vetted, te sült paraszt!"...És lám, amint elmondta a Kérdező, hogy törzskönyves, szűrt kutyusa van, mindenki lenyugodott, és megy tovább az élet.

Ez azért érdekes. :D Meg nem mondanám, hogy szapis vagy tk-s a kutyus egyébként.Nem sértésből, nekem minden kutya szép, a fél kilós csivitől a hatalmas, borzas mixig. :)

2013. nov. 15. 13:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Hidd el, ezekből a képekből egy neves bíró se tudna többet mondani, mint hogy úgy tűnik, mintha cavalier king charles spániel lenne. :D Ezzel nem védekezni szeretnék, mert egyáltalán nem értek ehhez a fajtához, csak véletlenül tévedtem fel ide. Viszont minden fajtára igaz, hogy az ilyen képek alkalmatlanok bármire. Ezzel nem leszólni szeretnélek, csak mint tényt közlöm.

Egyébként valóban cukker a kis szőrcsomó. :D

2013. nov. 15. 13:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi.Remélem szép lesz.Ekkora korban még tényleg nem lehet megmondani.A súlya aggaszt kicsit,már most 4 hónaposan majdnem 5 kg.Talán még határon belül marad.
2013. nov. 15. 13:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Ehhez a fajtához én sem értek, de ilyen képről tényleg bármit lehet írni. Ha mondjuk épp kicsit rossz szögből fotóztad le, simán nézhetjük keveréknek is. :D
2013. nov. 15. 14:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos kiskutya! :)
2013. nov. 15. 16:49
 20/21 anonim ***** válasza:
cuki! mennyi idős?
2013. nov. 15. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!