Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek már van kutyaháló az...

Akinek már van kutyaháló az autójában, segítene?

Figyelt kérdés

Vettem egy Trixie kutyahálót, mert muszáj.

A dobozon lévő kép alapján nagyon nem tudom hogyan kéne betenni az autóba. Szőke vagyok hozzá.

Volt a dobozban egy zacsi ami tele van csavarral meg mi egyébbel, de nem tudom, hogy hova kéne azokat becsavarni, stb...

2013. nov. 14. 13:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Józan gondolkodás :)) Hova akarod kifeszíteni? Hát a két oldalához, igaz? Alul-felül. Ha marad még csavar, akkor lehet fent középen is egyet betenni, hogy ne hajoljon meg a háló.
2013. nov. 14. 14:28
 2/10 A kérdező kommentje:

Ja, a lényeg kimaradt.

Nem akarnám felfúrni sehova, mert kölcsönautót használok. A csomagteret akarom leválasztani vele.

2013. nov. 14. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Van egyáltalán rögzítési pont az autódban? :) Az enyémben nincs. Én rácsot szereltem be.
2013. nov. 14. 14:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor jobb lett volna az állítható rács. Azt be lehet szorítani felül-alul, nem kell sehova szerelni.
2013. nov. 14. 15:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Este, munka után megpróbálom összerakni.

Olyan izgalommal fogok neki esni, mint a kinder tojásnak vagy a 10ezer db-os puzzle-nek. Majd kiderül, hogy mi sül ki belőle.

2013. nov. 14. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha kombi a kocsi, akkor lenni kell rögzítési lehetőségnek. Ha nem kombi, akkor fúrnod csavarozni, de hogy hová, arról lövésem sincs...Rajz nincs??
2013. nov. 14. 15:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Nehezen, de sikerült. :)

Holnap kipróbáljuk egy rövidebb úton, hogy egyáltalán ér-e vmit.

Aztán, ha a szervízben végre megcsinálják az autómat, akkor benevezek egy rácsra. De abból is van annyiféle, nem tudom melyik lenne a jobb.

2013. nov. 15. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne a gyári. A többit meg ki kell próbálni, de autótípustól is függ, hogy melyik a jobb bele.
2013. nov. 15. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem anno olyan rácsom volt, amit be lehetett szorítani alul-felül-oldalt. Persze, ehhez olyan kutya kell, amelyik nem akar az életet árán is előre menni .
2013. nov. 15. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan van, amit alul-felül kellene beszorítani, de ez csak úgy megy, ha függőlegesen áll a szerkezet. Márpedig a hátsó üléssor támlája ferde. Tehát ha függőlegesen teszem be a rácsot, akkor rengeteg helyet elvesz a lába. Úgyhogy ügyeskednem kellett kicsit, hogy ferdén is tudjam rögzíteni.
2013. nov. 15. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!