Jogos, hogy azt mondom ne legyen többé fekhelye a kutyának?
Van egy cane corsonk, nem elsősorban az enyém, hanem egy családtagomé, de együtt élünk, tehát akarva-akaratlanul rám is tartoznak a vele kapcsolatos dolgok.
A lényeg az, hogy amikor jön hozzánk tesóm a kisbabájával, bezárjuk egy szobába a kutyát, ahol alap esetben is van a fekhelye. "Bosszúból" viszont elkezdi tépkedni és már többször újat kellett venni. Ma is ezt csinálta, én pedig azt mondtam többé ne vegyünk neki fekhelyet, mert kicsit unalmas, hogy feleslegesen költünk rá egy csomó pénzt, amikor úgyis szétszedi és aludjon csak a padlón. A többiek szerint viszont szegény kutyának így kényelmetlen lesz...
Jogos,bár a kutyának lelki illetve rangsorbeli gondjai lehetnek ha ennyire bekattan hogy kizárjátok. Ha elmentek otthonról akkor is rombol?
Amúgy mekkora fekhely kell egy corsonak? Gondolom nem olcsó mindig újat venni. Szerintem karácsonyra kapjon valami fém pereműt amit bevonhattok plüssel,vagy kérdezzetek rá valami szakértő eladónál hogy melyik rombolás biztos fekhely.
Feltekeny, ezert csinalja.
Szerintem ha legkozelebb becsukjatok a szobaba, elotte vegyetek ki a fekhelyet, hogy ne tudja szetszedni.
A problémát ugyan nem oldja meg, de ha bútorkárpitos boltban vesztek anyagot, meg szivacsot és megvarrjátok (pl. egy tök egyszerű téglalap alakút), akkor sokkal olcsóbban kijön, mintha kisállatboltban vennétek.
Emellett a kutyát neveljétek meg vagy mozgasátok le jól mielőtt a tesódék megérkeznek.
ez nem bosszú, a kutyák nem úgy gondolkoznak, mint az emberek, nagyobb a valószínűsége hogy rangsorbéli problémáitok vannak, fusztrált ha "kizárjátok a falkából"
amúgy ez hülyeség hogy nem vesztek új fekhelyet, mert akkor majd mást fog szétszedni, inkább nevelni kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!