Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért reagál így a csipogós...

Miért reagál így a csipogós játékra?

Figyelt kérdés
Kutyám életében először kapott csipogós játékot. Viszi magával mindenhova, nem akarja odaadni elengedni, és közben borzasztóan nyüszít mikor csipog a játék. miért csinálja ezt?
2013. nov. 10. 09:33
 1/4 slozinger válasza:
0%
Ön magában a játék bejön neki (mármint formailag)de a hangja fülének idegesítő,ezért nyüszít.
2013. nov. 10. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:

A csipogós játékok zöme,az elkapott prédára emlékezteti a kutyákat,még az ősi farkas időkből,a játékfolyamatosan csipog,így folyamatosan azt hiszi,hogy még él,ezért nem engedi el és viszi magával mindenhova.

Szerintem butaság a csipogós játék,csak kikészíti a kutyát,már amelyik kapós rá.Vegyétek el tőle,és csipogó mentes játékkal játsszon.

2013. nov. 10. 10:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért mert a fülének idegesítő a csipogás.Az én kutyám nagyon szereti a csipogós játékokat, folyton csipogtassa, és úgy megy a kertben. :)
2013. nov. 10. 11:20
 4/4 anonim válasza:

Igaz,már régi a kérdés,de hátha valaki még válaszol.A mai nap az én kiskutyám is kapott csipogós játékot.Először nyüszített,de utána csak cipelte mindenhova magával és csipogtatta.

Most akkor elvegyem tőle?Én úgy látom tetszik neki,mert le sem teszi.De ha káros neki,akkor inkább elveszem tőle.

2015. máj. 28. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!