Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül a szuka kutyám...

Mennyibe kerül a szuka kutyám ivartalanittatása?

Figyelt kérdés

1 éves magyar vizsla szuka kutyusom van és véglegesen szeretném ivartalanittatni! Kb. milyen árra számíthatok?

És a kutya testsúlya kb. 27 kg

2009. nov. 16. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol csináltatod, de úgy nagyjából 30 ezer körül.
2009. nov. 16. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Itt jóval olcsóbb, és nem csak Budapesten van: [link]
2009. nov. 16. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem tavasszal a körzeti állatorvosnál 15-18 e Ft volt, pontosan már nem emlékszem (azt hiszem 15 lett volna, de több altalót kellett kapnia, és ez kicsit megemelte az árat). Amúgy az én kutyám is 1 éves volt akkor, és kb. 28 kg. Szerintem érdeklődj több állatorvosnál, de viszonyítási árat most már tudsz.
2009. nov. 16. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:

a műtét utáni gyógyszerekkel,együtt cc: 28-32 000.-ft , amikor a kutyánkon az 5000 szervíz :) volt az ( 5 hónaposan ) ivartalanítás, a farkaskörömök eltávolítása ( 2 db ), a chip ára összesen : 46 000.-ft volt .a gyógyszerekkel együtt ,és az egyik farkaskörmöt nem számolták ( 5 000.- )

( berni pásztor , a műtétkor 23 kg testsúly )

2009. nov. 17. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Én kis városkában lakom ! És nálunk 10.000.- !

Hát ja plusz a gyógyszerek . De Állatorvos válogatja .

2009. nov. 17. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!