Valaki lakik albérletben kutyával?
Persze az ok, hogy nem tesz tönkre semmit a kutyád, stb, de pl. ha kertes házba viszed, akkor egyszer csak elkezdi azt magáénak tekinteni?
És ha mondjuk jönnek a tulajok az albérlet díjáért, akkor össze kell velük szoktatni?
Vagy addig bezárod, megkötöd valahogy?
"Miért kéne külön összeszoktatni a tulajjal"
Mert hallottam már olyanról, hogy valamiért beugrott a tulaj (egy ásó, vagy talicska vagy bármi) amikor a bérlők nem voltak otthon.
Na most ha ott egy kutya?
Igen, lakást bérelünk, 3 kutyával lakom itt. Albérletet is adunk ki, és alap, hogy nem ugrunk be csak úgy, ezt én is elvárom.
A főbérlőmnek is van egy kutyája, el szokta hozni, nagyokat hancúroznak vele az enyémeim.
Kertes albérletben lakom, onnantól, hogy fizetem a bérleti díjat, "enyém a ház", nincs olyan, hogy szó nélkül beugrik.
A kutyám eddig nem rongált, de ha tenné, nyílván levonná a kaucióból amit előzetesen befizettem.
És nem jönnek a bérleti díjért, mert átutaljuk.
Ez üzlet, fizetsz a "szolgáltatásért", ezért a bérlőnek is vannak jogai megegyezés szerint. Szerződékor ezeket meg kell beszélni, ki hogy gondolja a dolgokat, és lehet választani másikat, ha nem tetszik. Minden tulaj és minden bérlő más és más.
Üdv. egy egyben bérlő, és házát kiadó tulaj is...
Kertesben lakunk párommal és 1 kutyával,jövőhéten ez a szám 2-re növekszik.A tulajnak is vannak kutyái,de esze ágába sincs "beugrani" főleg nem előzetes egyeztetés nélkül.
Nálunk annyi a plusz,hogy 2 garázsos a melléképület és az egyik garázst a tulaj fenntartja magának,mert benne vannak a holmijai.Ezért kb. 2-3 hónapban 1x beszokott jönni,ha neki kell onnan valami,de mindig szól előtte napokkal és úgy időzítjük,hogy otthon legyünk,mivel a kutya egyébként sem engedné be nélkülünk.De ha mi beengedjük,akkor a kutya elfogadja a döntést és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!