Ha kb.3 hónapig nem lát a kutyám, el fog felejteni?
Én rengeteg helyen olvastam már, hogy kb 2 hónap a kutyák memóriája. Viszont rengeteg videót és képet láttam olyanról, hogy több hónapig vagy másfél-két évig nem látták egymást (főleg katonák) és mégis emlékezett rájuk a kutya.
Szerintem nem fog elfelejteni.
Nem fog elfelejteni. Egyik itteni ismerősöm (Valletta) hajón dolgozik, addig a testvére vigyáz a kutyájára, de őt sem felejti el a kutya, pedig van, hogy 3 hónapig nem látja.
-kispalikee-
Én 7 és fél honapig voltam Portugáliába.
Mikor hazajöttem a kutyám szó szerint a nyakamba ugrott.
Lehet,hogy viccesnek tűnik de ahányszor beszéltem haza skypon vagy telefonon mindig szoltam hozzá is.
Lehet,hogy ez volt az ami megtartott az emlékezetébe.
Egyébbként egy németjuhászrol van szó.
Nem fog elfelejteni. Ismered Hachiko történetét?
"Hacsikó (ハチ公, Hepburn-átírással: Hachikō) egy híressé vált japán kutya.
Emlékműve Sibuja, de talán egész Tokió legnevezetesebb tájékozódási pontja és találkozóhelye a hatalmas állomásépület előtti téren. Az akita fajtájú kutya szobra egy hajdani professzor hűséges ebét örökíti meg, aki minden este ott várta munkából hazatérő gazdáját a sibujai állomáson – egyesek szerint hónapokkal, mások szerint még 11 évvel annak halála után is."
Film is készült róla, a címe: Hacsi a leghűségesebb barát.
a nagyapám kuvaszát 2 évig nem láttam
mikor kimentem hozzá, letepert, annyira örült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!