Ennél tudtok olcsóbb helyet fogkőeltávolításra, lehetőleg a közelben de legalább Budapesten?
Itt 6-8000.
[link] (de ehhez hozzájön még az altatási költség, bár az nem lesz olyan sok, a kutyád méretét figyelembe véve)
Itt 9000.
[link] (viszont nem írja, benne van-e az altatás költsége is).
Itt talán a legolcsóbb:
[link] , még a plusz gyógyszerköltséggel sem hiszem, hogy többe kerülne az egész beavatkozás, mint 9000 Forint. De fel kell hívni őket, és megkérdezni, az a biztos.
mért segítene a felős csont? :D a foga hegye ér hozzá csak. Én vettem ilyen labdát amit tényleg tud rágni ( [link] , hát nem tudom hogy működik e max megelőzésnek lehet jó, de arra is csak minimálisan.
Fogkő ellen a kutyát minél kevesebbszer kell etetni az a megoldás, ha már van akkor le kell szedetni és kész.
Havi 2500öt félre raksz és elmész majd a dokihoz, esetleg sok helyen lehet kérni részletfizetést is ha drágálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!