T mit tanítanátok meg elsőnek a kutyának?
Figyelt kérdés
Mi az első 3 dolog?
Köszi
2013. nov. 8. 07:58
11/19 anonim válasza:
A põráz rágás lehet azért,mert nem szokta még meg,illetve a makacsabb kutyák nem mindig fogadják el,hogy irányítani akarja az ember.tanítani igazán hét hónapos kora körül ėrdemes,nevelni pedig már az odakerülésétől kezdve.
12/19 A kérdező kommentje:
Na most felkelt és el indult a pórázzal együtt
2013. nov. 8. 10:12
13/19 Akiteki válasza:
Neve, "húzzálkiakonyhából", pórázon közlekedés, behívás. Ja, ez már 4, de nem tudtam dönteni. :)
14/19 anonim válasza:
szerintem meg játszik vele, azért rágcsálja.
Rágcsálásból. :D
15/19 anonim válasza:
Ha kölyök kutya, akkor tiltani még rohadtul nem szabad, csak megmutatni neki a helyes irányt! Tiltani, büntetni majd olyan 3-4 hónapos kora körül szabad. Sajnos ezt sokan félreértik és azt gondolják, hogy ez azt jelenti, hogy nem lehet rászólni, pedig nem így van. Na mindegy...
Igazából nem tudom mit tanítanék és hogy mit tanítottam. Mindent sorban, amik az együttéléshez szükségesek.
16/19 A kérdező kommentje:
A tiltást úgy értettem hogy mondom neki hogy nem és arréb viszem egy kicsit, régebben vissza ment oda de mostmár nem.
Holnap lesz 10 hetes.
2013. nov. 8. 14:00
17/19 Akiteki válasza:
Na igen, az is az elsők között van, hogy pórázt nem rágunk. Meg nem is szoktam rajtuk hagyni feleslegesen, de menet közben rájuk szólok, ha rágni akarják.
18/19 A kérdező kommentje:
Most alszik de nem régen már csak egyszer egyszer rágta egy kcisit a pórázt. Amúgy ma van rajta először.
2013. nov. 8. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!