Szerintetek milyen fajta lehet ez a kutya?
Figyelt kérdés
a foltjai alapján a szeme felett először rotira gondoltam, de a rotinak nincsen hullámos és sűrű szőrzete.
2013. nov. 7. 19:12
3/14 Szabi Solyom válasza:
Szerintem keverék de nem vagyok benne biztos, csak abban ,hogy szép kutya
4/14 A kérdező kommentje:
hát azt látom hogy keverék jómagam is csak hogy vajon milyen keverék lehet?:D
és köszönöm, tényleg szép :)
2013. nov. 7. 19:21
5/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező, akármilyen kutyákat, pl. Német juhászt meg Labradort keresztezünk, akár többször is, akár ugyan azokat az egyedeket, akkor is másképp fog kinézni. De valami tacsi lehet, hogy van benne, szép! (Szebbet már láttam.)
6/14 anonim válasza:
Elsőre klasszikus centrumkutyának tűnik :)
egy kicsi ebből, egy kicsi abból... a tacskóvér tuti, amúgy meg bármi lehet
De nagyon szép :)
7/14 anonim válasza:
Valami többgenerációs keverék lehet, tacskó van benne, az biztos. Rottinek nézted?? uh.. kemény.
8/14 anonim válasza:
Utolsó: hiába oltod, valószínű van benne roti, a fülében és a feje felső részében van valami rotis. És a tacskó pedig tuti.
-kispalikee-
9/14 A kérdező kommentje:
de azért belegondolva egy roti és egy tacsi, hááát érdekes összeállítás:D
2013. nov. 7. 19:45
10/14 anonim válasza:
Kérdező: a Tiéd ez a szép egyedi kutya? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!