4 hobapos Staffordshire terrierem támad, morog. Miért?
Fél.
Keressetek kutyaovit, jelentkezzetek be szocializációs foglalkozásra, addig meg ne hergeljétek. Lehet a gyereket azért engedi közel, mert kicsi, nem magasodik felé, kevésbé ijesztő. Érdemes lenne kipróbálni, hogy szimplán a földre ültök, mellettetek kaja és mit csinál. Egy érzékeny, félős kutyát nem ütünk meg...
Kössétek fel a gatyát és nyissátok ki a pénztárcát, mert nem kevés idő, energia és persze pénz lesz, amíg a kutyából egészséges, kiegyensúlyozott kutyát varázsoltok, ugyanis a legfontosabb szocializációs korszak már lezárult az életében...és még jó darabig vigyázni kell rá az oltások hiánya miatt.
Fél, ne üssétek, ne is közeledjetek felé. Hadd kezdeményezzen ő. Üljetek le a földre tőle 3-4 méterre, NE nézzetek rá, csak dobáljatok felé kaját...a napi adag kajáját így kapja meg több részletben...Ha lakásban is tartjátok, most akkor se vinném le sétálni...egyrészt, mert semmilyen oltása nem hatásos még, másrészt mert így fél. Inkább takarítsatok.
Amikor már közeledik a kajás kezetekhez, akkor se akarjátok még megsimogatni. Először érezze magát biztonságba nálatok.
A GYEREKET PEDIG NE HAGYJÁTOK VELE FELÜGYELET NÉLKÜL!!!!!!!!!!!
30 ezer ft?
Nem értem, de tényleg. Én is nemrég vettem kiskutyát, 100 euróért, azaz 30 ezer ft-ért. Ugyanis ő is megmaradt az előző alomból, és van rajta egy folt, aminek nem kéne ott lennie. Ezáltal tenyésztésből kizárt, és kiállításra sem lehet vinni. De kapott ugyanúgy tk-t, oltásokat, chipet csupán hobbikutyaként vettem. De nem szaporítótól.
Én sem akartam venni 150 ezerért kutyát, de legalább körültekintő voltam. Ti miért nem?
Fogtok vele szívni rendesen, az tuti. Sok meló, és pénz lesz, mire egészséges kutya lesz belőle. Elég ideggyengének hangzik a leírásod alapján.
Kérlek keresd meg a vas megyei Állatvédőrséget facebookon és írj nekik. Ha nem szeretnéd, akkor nekem is elküldheted privátba az adatokat és minden infót, továbbítom. Ez nem maradhat annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!