Ajtókaparás tippek?
Tegnap hoztunk haza egy menhelyi kutyát. Szépen beilleszkedett, de sajnos, ahogy tartottam tőle, ahogy kiteszem a lábam itthonról, szétcincálja az ajtót.
Sejtettem, hogy a kezdetekben lesznek ilyen jellegű problémák, de mit tegyek vele?
Próbálok csak pár percre kimenni, és összeszidni, ha kapar, de füle botját se mozdítja. Az üres üveget játéknak nézi, ahogy mindennemű próbálkozásomat a falkavezérségre: jámboran várja a kajáját, ha megállok, nem húz a pórázon, ha nem szólok hozzá, elvonul... de azon kívül még csak a nevére se hajlandó hallgatni, ha leszidjuk, akár halkan, akár kiabálva, nem érdekli.
Azt hiszem, előbb utóbb kénytelen leszek kutyasuliba vinni, de addig kicsit még barátkoznunk kell... addig mit kezdjek vele?
Sajnos nehéz eset :) Direkt elvittem sétálni, jártunk több mint egy órát, futottunk is, játszottuk, de nem tud kifogyni az energiából... lefoglalni nem tudom, ahogy lépek kettőt, már a nyomomban van, még a kajáját is képes otthagyni.
Helye megvan, ott nem szoktam zaklatni... tündéri ez a ragaszkodás, meg meg is értem, de nekem is vannak intéznivalóim... albérletben lakunk, félek, kitöri az ajtó üvegét, nem éppen biztonsági darab :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!