6.5 honapos kismeretu kutyamnak tegnap kijott az egesz penisze. Normalis ez?
Figyelt kérdés
jatszott egy kutyaval,es elkezdte hagni,a masik kutya hagyta,es egyszer csak azt latom mintha el akarna ajulni a kutyam,nagyon kimerult arca volt,nem birt megmozdulni sem,megijedtem es odamentem hozza,akkor latom hogy teljesen kint volt neki a penisze,es kb 5 percig nem is ment vissza neki.mar az allatorvost akartam hivni.azutan faradt volt egy ideig.2013. nov. 5. 06:48
1/8 A kérdező kommentje:
ja,es amikor odamentem lattam hogy atlatszo keves folyadek jon ki belole?ez sperma volt?
2013. nov. 5. 06:50
2/8 anonim válasza:
A kistestű kutyák korábban,6-7 hónaposan ivaréretté válhat.Ha nem szeretnél ilyen jeleneteket,már lehet vinni ivartalanítattni.
3/8 anonim válasza:
Elélvezett. Csak azt nem értem, hogy az egy dolog, hogy a másik kutya hagyta de te miért nem avatkoztál közbe már az első apró jelnél, amikor láttad, hogy hágni akarja a másikat?
4/8 anonim válasza:
kérdezd anyukádat, itt az ideje egy szexuális felvilágosításnak...
5/8 sippara válasza:
Ott kezdődik, hogy nem hagyom, hogy a kutyám másokat hágjon.
6/8 anonim válasza:
csak nekem tûnik úgy, hogy a kérdezõ azt sem tudta mi történik? amúgy meg fiú kutya ezt diktálják az ösztönei nincs ezzel semmi gond...
7/8 sippara válasza:
Persze, hogy nincs ezzel semmi gond, egészen addig, amíg be nem próbálkozik egy normálisabb nagykutyával, és az válaszul telibe bele nem döngöli a fűbe - gondolom, akkor a másik lesz agresszív. Egyébként a dominancia hágás nem ösztön, nem szaporodási kísérletként teszi, ez csak egy egyszerű jelzése annak, hogy a kutya nincs megfelelő kontroll alatt úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!