Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sebkezelés közben teljesen...

Sebkezelés közben teljesen tág pupilla mit jelent?

Figyelt kérdés

ivartalanítás után az egyik varratot szétnyalta.

a doki azt mondta rá,semmiség.most már be van neki gyulladva,gennyedzik,és be is van dagadva.

kenegetem betadinennal.és most már visszaraktam rá a gallért is.

de mikor bekenem,a pupillái teljesen kitágulnak.miért?

fáj neki,azt látom rajta,de annyira nem,hogy így meg legyen ijedve.

2013. nov. 4. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt te csak hiszed, hogy nem annyira ijedt/ideges, de láthatóan ő máshogy gondolja.
2013. nov. 4. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem bírja a gallért akkor kutya ruhát tudsz rá venni vagy magad is csinálni. Én a macskámnak csináltam így. Minden sebkezelés után ment rá a puha. És egy hét alatt begyógyul a gennyes varrat. A sebkezelést csináld óvatosan apró nyomkodó mozdulatokkal óvatosan. Így a mélyebb rétegekhez is jut a szerből.
2013. nov. 5. 00:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem birja a gallért. nem kivánságműsor. ráteszed, és kész. Egyébként azért tágul ki a pupilla, mert gondban van a kutya, ideges. Meg fél is egy kicsit.
2013. nov. 5. 06:47
 4/4 A kérdező kommentje:

nem variálok a galléron,rajta tartom,és kész.

a ruhát nem szeretem,mert abban addig ügyeskedik,amíg hozzá nem fér a sebhez.

abból gondolom hogy nem fáj neki annyira,mert éppen hogy csak megrezzen,mikor hozzáérek.ha nagyon fájna,akkor nem hagyná magát,mindenképp szabadulni próbálna.ilyenkor meg csak fogja magát,elfekszik.

meg nem is durván kenegetem.finoman áttörlöm először langyos vizes vattával,utána szárazzal.betadine meg éppen hogy hozzáér,mert fentről csepegtetem.

2013. nov. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!