Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A boxerem 4hónapos és elég...

A boxerem 4hónapos és elég piros a szeme vettem neki egy szemcseppet a patikában 2ezerFT-ért de a világon semmit nem használt mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 17:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

olyan dolgot ami nem hangzik el nem lehet tényként vagy kizáró tényezőként kezelni, és itt nem hangzott el hogy egyik vagy mindkét szemről van szó.

az viszont tény hogy egy rosszul megválasztott házi kezelési módszer többet árthat mint használ.

2009. nov. 18. 12:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Én láttam már kétoldali hámsérülést valamiféle kémia szer hatására, ez egyáltalán nem ritka.
2009. nov. 18. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

Ne keverjünk már egy egyszerű szempirosodást azzal ha telefújják a kutya képét kemotoxal:)

Továbbra is fenntartom az állításomat hogy nem kell mindennel állatorvoshoz rohanni mert van elég dolga. Bár egyénfüggő, hogy meg tudja-e valaki állapítani ennek szükségességét, ezt aláírom.

Egyébként a kamillatea nem sok esetben lehet rosszul megválasztott módszer, mivel ártatlan de hatékony gyulladáscsökkentő.

2009. nov. 18. 13:33
 14/17 anonim ***** válasza:
A kamillás szemtörölgetés árthat is a szemnek mivel savas, ezt egy állatorvos mondta.Szóval óvatosan vele.
2009. nov. 19. 00:05
 15/17 A kérdező kommentje:
mindkét szeme piros főleg ha sétálni viszem .
2009. nov. 19. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Esetleg nem lehet hogy a megerőltetéstől van? Ha hirtelen felugrik, vagy ilyesmi. Nekem nyuszim van és neki is bepirosodik a szeme ha hirtelen felugrik, azt mondták ez nem káros az egészségére nézve, de mire ezt megtudtuk már kipróbáltunk egy pár szemcseppet és kamillás borogatást is, és sajnos már maradandó károsodást is szenvedett a szemén. Szóval mindenképp nézesd meg, de több orvos véleményét is kérd ki nehogy úgy járj mint mi.
2009. nov. 19. 16:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak belemegy a por, a kosz, azért pirosodik be. Öblítsd ki kamillával.
2009. nov. 19. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!