Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan szerezhetek be a...

Honnan szerezhetek be a kutyakellékek készítéséhez cuccokat? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék sajátkezűleg csinálni kutyafelszereléseket akár eladásra is. Ügyes kezem van,de nincsenek kellékek hozzá. Pl. csatokat nyakörvekhez és méretállítókát ugyanígy a nyakörvhöz, sípokat a játékokba(ezzel vagyok a legnagyobb bajban:() Köteleket, esetleg erős szalagokat amiből a pórázok és nyakörvek készülnek. Köszi előre is a választ :) nagy segítség lenne ja és azért nem aranyárért szeretném beszerezni nagyon köszönöm :)

#kutya #anyag #felszerelés #síp #dog #csat #kutyásfelszerelés
2013. nov. 3. 20:08
 1/8 Akiteki ***** válasza:
Google barátod segít. Meg én is. Beírod a googleba: karabiner árak. És máris találsz egy rakat helyet. Ugyanígy a kötéllel, a csatokkal.
2013. nov. 3. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Méteráru boltban. Ahol tűt,cérnát,anyagot,csattot,zsinórt,szalagot lehet venni.

Én csináltam már de nem jössz ki olcsóbban mintha készbe megveszed a boltban. Ez akkor érné meg ha vállalkozó vagy és megveszed áfa mentesen az árut, majd a végén amikor eladod kiteszed rá az áfát. Csatt 300,400 én redőny zsinórt vettem, azt hiszem annak is 300 volt talán métere. Erős cérna, varrógép, és máris ott vagy mintha megvennéd boltba.

2013. nov. 4. 00:48
 3/8 anonim ***** válasza:
a köteleket valami hegymászó felszereléses boltban venném, ami erős. Amúgy úgy hobbinak jó, plusz ha olcsón adod lehet megveszik.
2013. nov. 5. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:

kutyakellékek ?? tudod mit jelent a minőség ??:)

ezt : [link]

2013. nov. 6. 20:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom ;) Köszi, de nem kell ilyeneket írni csak előre segítő kommenteket szeretnék, a te kommented max annak segít, hogy boldog lehetsz, hogy valakit akit nem ismersz megpróbálsz valamilyen szinten leszólni. Tudok varrni Köszi ;) és nem adnék egy kutyának a szájába olyat amivel kárt teszek benne :)
2013. nov. 7. 07:07
 6/8 Akiteki ***** válasza:
Valóban tele a net szebbnél szebb holmikkal, az ember nem győz válogatni. Múltkor megkértem egy varrónő barátnőmet, hogy csináljon agárnyakörvet. Neki az volt a gondja, hogy minden kelléket csak 50-es vagy 100-as csomagolásban lehet venni, elég nagy beruházás 1-2 nyakörvért.
2013. nov. 7. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:

MEGOLDÁS LEHET :)

aliexpress.com

2013. nov. 12. 08:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi hátha :)
2013. nov. 13. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!