Alba volán buszon kutyaszállítás?
Sziasztok!
Vegig neztem a honlapjukat de ilyesmit nem talaltam ezert szeretnem a ti segitsegetek kerni.:)
A kutyust szallito boxban vinnem.
Tudom hogy ilyen teren nincs kulonbseg nagykutya es kiskuya kozott.:)
A kutyus pici.:) Tehat ingyen lehetne utaztatni?
Szekesfehervaron lakok sokat jarnek be vele delutan mert ahova most koltozunk ott nem nagyon tudna szaladgalni ezert naponta bekene hoznom a tavakhoz.:)
Ha nem ingyenes akkor mennyibe kerul neki a jegy?
Mindenkinek nagyon szepen koszonom a valaszat.!:)
A társaság poggyász utaztatásai alatt nézd meg,a kutya poggyásznak számít és km arányos a jegy ára is.Venni kell neki.
Bár vannak olyan sofőrök,akik ilyen boxokba rakott állatokért nem kérnek pénzt.Én a cicámat vittem orvoshoz 1x egy macskahordozóban és a sofőr viccesen csak annyit mondott,hogy ő nem lát állatot,vigyem nyugodtan :)
Rosszul írtam,nem a társaság honlapján kell nézni.
De itt van:
"3. Élő állatok szállítása
A kutya szállításáért az útipoggyász fuvarozására megállapított díjtételeket kell alkalmazni, kivéve a vakvezető, a mozgáskorlátozottakat segítő és rendőrségi kutyát, amelynek szállítása díjtalan. Egyéb élő állat szállítása díjtalan."
a linkben van az ára!
koszonom.:)
mindkettotoknek ment a zold 'lajk'.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!