Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Shetlandi juhaszkutya vagy...

Shetlandi juhaszkutya vagy Amerikai Cocker spaniel?

Figyelt kérdés
Nem tudok donteni a ketto kozot kerlek segitsetek.
2013. nov. 2. 16:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hath de a lenyirt szoru spanielek (Amerikai) se olyan csufak csak nem standard de szerintem kenyelmesebb is nekik :)
2013. nov. 2. 16:42
 12/16 A kérdező kommentje:

Hath nem tudom ha ez ugyanaz de mar voltam ilyen oldalokon tenyeszet oldalokon es ott utana neztem mind a ketto remek lenne nekem

Marmind a sheltie az okos pluszban energikus es szep is

Az Amerikai spaniel az is okos szep cuki olyan nehez barm ind a kettot meg vehetnem :D :P

2013. nov. 2. 16:45
 13/16 anonim ***** válasza:
eddig tartott a szerelem? :D
2013. nov. 2. 18:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Hogy erted meg mindig szerelmes vagyok :D de nem tudok valasztani mikor mar azon vagyok hogy mondjam kesz a sheltie-t veszem akkor bumm egybol ossze vagyok zavarodva azzal hogy a spaniel is jo lenne :D :P
2013. nov. 2. 18:57
 15/16 anonim ***** válasza:

méretben hasonló a két fajta de eltérő nagyon a jellemük és gondozási igényük.

Mind két fajta okos, de a sheltie jobban motiválható, és gyorsabban elvégzi a feladatokat, egy kezdő is könnyebben nevelheti.

A spánielek hajlamosak makacsabbnak, önfejűbbek lenni, okosak de több energia kell, hogy őket motiválja az ember. Rendszeres trimmelést és esetenként nyírást igényel, hamar elhanyagoltnak tűnik a külleme

Mind a két fajta nagyon jó lehet családba és első kutyának is kezelhetők.

Igazából minél több fajtát megnézel annál több fog tetszeni (nekem is van vagy 50 fajta ami tetszik és még igényeit tekintve is passzolna hozzám)azt kell választani amelyik az első nagy szerelem, az szokott bejönni :)

2013. nov. 2. 20:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Hath igazabol a nagy szerelmem barmenyire fura a keverek kutyak szeretem oket mert mindegyik egyedi de most inkabb egy fajt veszek a masodik pedig a golden retriever volt de anyukam azt tul nagynak talalta ezert kisebb kutyat kellet valasztanom de azt hiszem hogy a sheltie lesz. :D
2013. nov. 2. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!