Lehet-e nagykutyámat télen (karácsonykor) szaporítani?
Tök jó,hogy van olyan hely,ahol kevés a labrador.Bár szerintem nem a labrador kevés,hanem a SZAPORÍTOTT labrador,ezek az érdeklődők meg nem akarnak tenyésztőnek normális árat fizetni,jó lesz olcsón a szűretlen szülőktől származó,bizonytalan hátterű olcsó szaporított is.
Nyugodtan el lehet magyarázni nekik,hogy itt Magyarországon tele van minden gazdátlan labradorral és a fajtamentők boldogok lesznek,ha gazdinak jelentkeznek.
dolgozni kellene munkahelyen, és onnan szedni a bevételt. ha meg kevés ott a labrador, lehet utazni, akár másik országba is.
pároztatni? ez miféle szavajárás? téged kéne pároztatni valakivel, úgyis kevesen akarnak ma már a mezőgazdaságban dolgozni, majd befogjuk az utódokat, meg téged, és máris meg van oldva. csak pároztatni kell téged.
Én sem szeretem amikor megszületik valahol vagy 12 kutya,aztán rossz sorsa lesz,nem azért írtam.De mondom,ha szeretné szaporítani,nem fogjuk tudni megakadályozni.Nem vagyunk ott,nem tudjuk milyenek a körülmények,nem tudjuk milyenek a szomszédok,falubeliek,itt csak annyit tudtunk meg hogy egy labrador kutyusról van szó,akitől kölyköt szeretne a gazdája.Csak azt tudjuk mondani hogy mikor,milyen körülmények közt születhetnének meg,de még több mint másfél hónap van karácsonyig,az is lehet hogy lebeszélik róla,vagy egyszerűen meggondolja magát.De ha nem,sok szerencsét a kutyusoknak az életben,reméljük normális gazdihoz kerülnek,aki kellően foglalkozik velük.
Nem tudom mit mondjak..Úgyis csak veszekedést provokálok,tehát inkább nem szólok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!