Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet-e nagykutyámat télen...

Lehet-e nagykutyámat télen (karácsonykor) szaporítani?

Figyelt kérdés
Labradorom karácsonykor és július elején tüzel.Nem szeretném őt nyáron pároztatni, mivel akkor augusztus végére születnének, és akkor még nagyon meleg van,és szerintem a kicsiket meg se vennének télre.. Viszont ha karácsonykor pároztatnánk őt, akkor a kölykök februárban érkeznének, de akkor még nagyon hideg van...házba be nem vihetem, mivel a mamakutya nem szeret házban lenni, meg van tőle őrülve..

2013. nov. 1. 15:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

Tök jó,hogy van olyan hely,ahol kevés a labrador.Bár szerintem nem a labrador kevés,hanem a SZAPORÍTOTT labrador,ezek az érdeklődők meg nem akarnak tenyésztőnek normális árat fizetni,jó lesz olcsón a szűretlen szülőktől származó,bizonytalan hátterű olcsó szaporított is.

Nyugodtan el lehet magyarázni nekik,hogy itt Magyarországon tele van minden gazdátlan labradorral és a fajtamentők boldogok lesznek,ha gazdinak jelentkeznek.

2013. nov. 1. 16:45
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
A kölyköknek megfelelő hőmérséklet kell! Ezért szokták még a lakásban született kölyköket is infralámpa alá rakni. Szóval ha nincs meleg, fűtött hely a kutyának, semmiképp se télen csináld ezt! Nyárig meg olvass picit utána a dolignak...
2013. nov. 1. 16:49
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Köcsög szaporító
2013. nov. 1. 17:23
 14/24 anonim ***** válasza:
25%
Na támadjatok megint...Na ezért utáltam meg a GYK-n az állatos részt..Tudjátok mit?Megmondom hol lakok oszt verjetek agyon...Ha ő szeretné szaporítani,nem fogjuk tudni megakadályozni.Nekünk ebbe nem nagyon van beleszólásunk.Annyit meg tehetnénk hogy legalább arról meggyőzzük hogy mikor,hogy a kicsik legalább jobb időszakban szülessenek,ha már meg kell születniük.
2013. nov. 1. 17:46
 15/24 sippara ***** válasza:
89%
De épp ez az, hogy nem KELL megszületniük, ez megint csak egy random nagyonokos gazdi mániája. Ettől függetlenül ne haragudj, de ennyi mindenféle hozzáértést nélkülöző megélhetési/szimplán hülye szaporítóval a világon én nem fogok még egyet támogatni (még csak tanácsokkal sem) - és nagyon remélem, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
2013. nov. 1. 17:52
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

dolgozni kellene munkahelyen, és onnan szedni a bevételt. ha meg kevés ott a labrador, lehet utazni, akár másik országba is.

pároztatni? ez miféle szavajárás? téged kéne pároztatni valakivel, úgyis kevesen akarnak ma már a mezőgazdaságban dolgozni, majd befogjuk az utódokat, meg téged, és máris meg van oldva. csak pároztatni kell téged.

2013. nov. 1. 18:01
 17/24 anonim ***** válasza:
10%

Én sem szeretem amikor megszületik valahol vagy 12 kutya,aztán rossz sorsa lesz,nem azért írtam.De mondom,ha szeretné szaporítani,nem fogjuk tudni megakadályozni.Nem vagyunk ott,nem tudjuk milyenek a körülmények,nem tudjuk milyenek a szomszédok,falubeliek,itt csak annyit tudtunk meg hogy egy labrador kutyusról van szó,akitől kölyköt szeretne a gazdája.Csak azt tudjuk mondani hogy mikor,milyen körülmények közt születhetnének meg,de még több mint másfél hónap van karácsonyig,az is lehet hogy lebeszélik róla,vagy egyszerűen meggondolja magát.De ha nem,sok szerencsét a kutyusoknak az életben,reméljük normális gazdihoz kerülnek,aki kellően foglalkozik velük.

Nem tudom mit mondjak..Úgyis csak veszekedést provokálok,tehát inkább nem szólok bele.

2013. nov. 1. 18:02
 18/24 anonim ***** válasza:
87%
Lehet,de felesleges.Annyi van belőlük,hogy Dunát rekeszthetsz belőlük.
2013. nov. 1. 18:54
 19/24 anonim ***** válasza:
28%
ha a kutya kinti, és nem hajlandó bemenni sehova, akkor nagy valószinűséggel ásni fog egy jó nagy üreget, és abban fog elleni. Igy majd látjátok 3 hetesen a kölyköket, amikor az anyjuk előhozza őket.
2013. nov. 1. 19:20
 20/24 zsuzsabazsa ***** válasza:
80%
Várd meg a húsvétot vazze!
2013. nov. 1. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!