Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan etessem?

Hogyan etessem?

Figyelt kérdés

Sziasztok...van egy 5 honapos pittbull es staffi keverek kutyam... az eteteset hogy oldjam meg ? Egy nap hanyszor ? Mikor? Mennyit?

Es hany honapos kortol lehet elkezdeni vele sulythuzatni ? Vagy kissebb sulyt most is lehet ? Ez hogy mukodik ? :)

2013. okt. 31. 08:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz a dolgokról, akkor kár volt egy ilyen kutyát venned/lopnod akármi. Sokat kéne olvasni utána, de gondolom, hogy azt se tudod, mikor kéne etetni, nem lesz megnevelve, aztán majd mikor nem enged be a kerítésen a kutyád, majd visszajössz és írod, hogy miért ilyen idegbeteg a kutya. Tanulj meg helyesen írni és olvass sokat azután, hogy hogyan kell ilyen kutyákkal bánni.
2013. okt. 31. 08:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat olvastam roluk tudom hogykell nevelni nevelem is..eggyik haveromnak van egy nagyonszep dijnyertes sulyhuzo staffija ...kerdezgettem tole dolgokat meg amint emlitettem olvastamis rola sott videokat is neztem rola.. a lenyeg az hogy az etetesrol nem olvastam hogyy mennyit es mikor a haverom most nincs ithon egy ideig es tole sem tudom meg kerdezni ezert irtam ide..
2013. okt. 31. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:

5 hóaposan napi 2x elég etetni.

Ha tápot adsz neki azon rajta van, hogy hány g kell adott kilóhoz, azt add neki két adagra osztva.

Ha házikosztos, vagy BARF-os kutyát szeretnél nevelni, akkor olvasgass neten. Én külön főzök a kutyámnak, hamar rá lehet érezni mi az a mennyiség, amit hamar elpusztít, de nem gurul még tőle nyüszögve, hogy feszül a pocija- kis hülyék képesek addig zabálni, amíg van előttük...

A súlyhúzással meg várd meg a haverodat, ha díjnyertes kutyája van, biztos okosabbat tud mondani, mint pl. én.

2013. okt. 31. 08:57
 4/11 anonim ***** válasza:

eddig mivel és hogyan etetted?

egy nap kétszer kell még neki enni adni, a napi adagját két részre osztva.

etetheted csak táppal, nyers étrenddel (BARF, PREY) vagy házi koszttal.

fontos, hogy mindennap kapjon friss, tiszta vizet!

ha házban laktok és kinti kutyus, akkor is minimum napi egyszeri alapos séta, futkározás, játék.

súlyhúzás SZIGORÚAN TILOS, csak akkor szabad elkezdeni, ha teljesen kifejlődött!!!! és akkor is szép fokozatosan.

ebben a korban kocogással tudod megalapozni a szép izomzatot, persze ez sem bicikli melletti futtatást jelent, hanem csak játékos futkározást.

hasonló korú kutyussal való hosszú játék, szocializáció!

2013. okt. 31. 09:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Ertem koszi a valaszokat hat sima tappal etettem es napi 3 szor adtam neki akkor most kettoszor fogok azert irtam ezt ki mert ahhoz kepest hogy 5 honapos kicsit dagi.. persze izmos is kiviszem setalni legalabb egyszer meg ismerosok kutyaival is szoktak jatszani.. amugy a kutya 18 20 kg
2013. okt. 31. 09:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez normalis 5 honapos korba. ? Hogy 18 20 kilo ? Mert kinezetre kicsit dagi
2013. okt. 31. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor adj neki kevesebbet! Nem jó ha túlsúly van rajta mert túlterheli az izületeit. Az a jó ha az oldalánál a bordáit könnyen ki tudod tapintani. Milyen táppal etetsz (neve), és mennyi a napi adagja?
2013. okt. 31. 09:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Ertem.. fuhh hat sajna az a. baj hogy itt a faluba szokktam venni eggyik boltba kutyatapot nemtudom a nevet mert nem ugy adjak hogya sajat csomagolasaba hanem kilora lehet venni dee valami junior nemtudom mi a neve direkt kolyok kutyaknak van...es korulbellul ketto marekkal szoktam a taljabatennni naponta 3 szor de mivel irtaak hogy eleeg ketszer ezert ketszer fogom.. csak nemtudom a ketto marek az sok vagy nem ?
2013. okt. 31. 09:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Na ez az ami ìgy nem igazán jó sajnos. Fogalmad sincs milyen tápot kap, és ìgy azt sem tudod mennyit kellene adni belőle. Az hogy két marok kicsit vicces bocs:-) Mert nem mindegy hogy mondjuk egy nagykező férfi, vagy egy kissebb nő keze. Szerintem jobban járnál ha rendelnél neki tápot és akkor legalább tudod mit, és mennyit kap. Szerintem még olcsóbb is lenne. Én a zoofastról szoktam rendelni a Brit Premium Largot, az neki is jó lenne. 8900 ft fölött ingyenes a kiszállítás az ország egész területén.
2013. okt. 31. 10:04
 10/11 anonim ***** válasza:

a marék nem mérték egység, a junior nem táp márka...

Súlyhúzás meg majd 1évesen el lehet kezdeni és két éves korától lehet komolyabb súlyokat aggatni rá. De olvass utánna neten van csomó infó.

2013. okt. 31. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!