Szerintetek ciki hogy fiú vagyok és francia bulldogot szeretnék? 12/F
Figyelt kérdés
mert ha kapnék (nembiztos) nem esne jól hogyha piszkálnának hogy nem egy német juhászom van vagy argentín dog vagy hasonló nagy termetű kutyák2013. okt. 30. 20:57
11/15 anonim válasza:
Szia nekem spánielem van a páromnak francia bulldogja és ő a férfi bulldogos körben több a férfi :-D mivel zömök, lusta, buffog, pukizik :-D de ezek mellett csodálatos kutya :-D nem ciki kutya :-D
12/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Neked tetszik, és kész, miért érdekelne mások véleménye. Az a majom aki emiatt szekál, az csak farokhosszabbítónak tart kutyát, és tudod mit? Az a ciki. Sok férfi tart ma már kisebb termetű kutyit is, egyszer külföldön egy üzlet előtt láttam hadonászni, üvöltözni egy hatalmas, egész testében tetovált alakot, egyszer csak megfordult és az egyik karján egy rózsaszín masnis csivava szundikált, eléggé nagyot nőtt a pasi a szememben. Méghozzá azért, mert a látszat ellenére odafigyel a legkisebb érző lényre is, minden mozdulatából ez áradt, mikor a kutyájához nyúlt, és ez nagyon vonzó jellemről árulkodik, ami egyre ritkább manapság.
13/15 fiserjoska válasza:
Nos, akkor nézzük:
-jogod van olyat választani, amilyet akarsz
-ha cikiznek is, kit érdekel? Sétáltatod, szereted egyszóval törődsz vele, az a fontos
-amúgy pedig én is francia bulldogot szeretnék másodiknak.
14/15 anonim válasza:
Nem ciki, sőt! Szerintem egy remek fajta. Én inkább már azt unom, hogy akik szembejönnek 90%-ban vagy amstaff vagy bichon.
15/15 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel.És egyépként is, mit érdekel az téged hogy mások mit gondolnak rólad, mindenki törődjen a saját dolgával és hadja békén a másikat!semmi közük hozzá hogy te milyen kutyát akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!