Mit lehetne tenni egy csomag megbontatlan jutalomfalattal?
A helyzet a következő. Anyu vett egy pedigree csontalakú jutalomfalatot. Már rég óta kap ilyet, de én nem tudtam, hogy pedigree, mert anyu mindig kiöntötte egy zacskóba. De ugye az, mint nem rég megtudtam szinte szemétből áll össze, nem akarom a kutyámnak adni, Főleg, hogy hetek óta vakarózik, és valószínűleg ez miatt. Én pedig nem tudtam hogy anyu akar venni ilyen jutifalatot, én meg akkor olvastam ezt, mikor ő már boltban volt. És hát most semmiképp nem akarom nekiadni! És nem is fogom. Viszont van egy bontatlan csomag, és más kutyásra se akarom rátukmálni. Dobjam ki, vagy esetleg valakinek valami ötlete?
Ja, egyébként a ráadás, hogy anyu el se akarta nekem hinni, hogy ez nem jó a kutyának, mert hát ezt reklámozzák, meg azért mégis csak egy márka név. Meg kellett mutatnom neki a válaszokat az egyik kérdésnél, amit pár napja tettek fel. Mert én biztos hazudok....
előre is köszi
A jutalomfalatot odaadhatod,utolsó és kész.Nem fog belehalni.Máskor nem vesztek,ennyi.
Viszont az allergiát egy gyógyszer nem szünteti meg,csak az allergiát okozó dolog kiiktatása.
Írd le milyen tápot adsz neki.
A legtöbb kutyánál csirke illetve valamilyen gabona allergia a leggyakoribb.Ha hypoallergén tápra váltotok (pl. Brit Care) akkor el kellene,hogy múljon a vakarózás.Vagy van a drágább,de biztosabb megoldás,allergia teszt elvégzése. Ez 57 ezer ft,de megmondja mire allergiás a kutya..és utána lehet tápot váltani,ha az a baj.
Ne csináljátok már, az én kutyám is kapot úgymond allergiára gyógyszert. Olyat, ami csökkenti a vakarózást, meg a gyulladásokat. Sőt, szteroidokat is kapott... Szóval igenis írnak fel gyógyszert, de persze közben keresik, hogy mi váltja ki az allergiát.
Én nem adnám oda a jutifalatot a saját kutyámnak, ajándékozd el olyannak, akinek nem telik ilyenre.
Farhátat meg májat kap, meg a zöldségeket szereti ( pl. paprikát eszik, répát).
Tápot nem eszik. Rengeteget kipróbáltunk, egyiket sem ette. A nevüket ne kérdezzétek, nem is emlékszem már annyi volt.
Igen a csirkehús volt a másik mire gyanakodtunk, úgyhogy ha ez a gyógyszer nem használ, akkor jön hogy nem eszik csirkehúst, és így továb....
Hát az a gyógyszer nagyon izgat benneteket... :D
Atarax 25 mg filmtabletta
Ez a jutifalat meg amiről szó volt EREDETILEG, pedigree biscrook.
Pedig ez volt az egyetlen amit megevett. És nem akarom mindig sonkaszalámival meg kolbásszal jutalmazni. Úgyhogy kutathatom föl megint a várost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!