Lehetséges, hogy a nagytestű németjuhász kutyám fázik 12 fokban?
szakorvos által felírt gyógyszeres kezelés kap a kutya, 2 kúra között szünetet kell tartani
ezért írtam, h ma aspirint adtam neki, máskor meg a felírt gyógyszert szedi (de most ugye szünet van)
amúgy nem hinném, h mérgezést kapna 1 szem aspirintől és nyilván nem rendszeresen, nem kúra szerűen adnám neki ezt a gyógyszert
ugyh köszönöm, h ennyire aggódtok a kutyusért, de kap megfelelő, ismétlem szakorvosi kezelést :)
a kezelés már fél éve tart
1 levél a felírt gyógyszerből
majd 1 hónap szünet és jön a következő levél
és jelenleg az 1 hónapos szünet 22. napjánál tartunk
eddig nem tapasztaltam, h fájna neki vagy hasonló, ezért ijedtem meg ma
adtam neki 1 szem aspirin, beengedtem a pincébe és most itt tartunk
hnap pedig jön az állatorvos ismét és elmondom neki a panaszt
most van úgymond "próbaidőn", hogy elég-e neki ez amit most kap (nem jut eszembe a neve, jelenleg nem otthon vagyok , így nem tudom megnézni)
a doki azt mondta, hogy amíg nem romlik az állapota, addig nem ad neki állandó kezelést, csak kúrákat (mert ebből a gyógyszerből, amit most kap nem vehet be 1 levélnél többet szünet nélkül)
és eddig nem is romlott neki
hnap kijön hozzá és mindenképp rákérdezek arra, amit Te írtál!
köszönöm
az aspirinnel meg talán nem tettem nagyobb bajt, de egyszer azt mondta az orvos, hogy vészhelyzetben 1 szem sosem okoz baj (ezért döntöttem annál)
őszintén szólva nem pont az aspirinre mondta a doki, hanem a human gyógyszerekre
amit én bevennék, abból neki sem okoz bajt 1 szem (ezt mondta)ja meg azt h éhgyomorra ne adjak neki semmit sem és sokat kell innia
remélem én is, h nem lesz baja
majd hnap kiderül
szegényke :(
jobbulást neki és kitartást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!