Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tehetnék szert max.1...

Honnan tehetnék szert max.1 éves kislány németjuhász kiskutyára nem túl sok pénzért (max.10 ezer)? A fajtamentőket ne írjátok, rajtuk már túl vagyok.

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 22:27
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

17.38-as köszi a linkeket! Ha pl. rögtön az elsőre rákeresel a menhely honlapján máris láthatod, hogy már van gazda jelölt! Nagy segítség volt! Hidd el, én is átnéztem a menhelyeket!

Azt írtam MAX 10 hónapos! Egy 6-8 hónapos kölyök miért ne lehetne az udvaron?!

A korábbiaknak... nem véleményt kell nyilvánítani, hanem a kérdésre válaszolni (ha tudsz...) hogy ki meddig gyászol?! Ott maradt egy 6 éves kutya egyedül, aki azóta nem eszik, nem alszik csak a társát keresi. Szerinted mit kellene csinálnom, még a saját sebeimet nyalogatni vagy legalább rajta segíteni?!

A későbbieknek! Gondoltam (reméltem) olyan valaki is ír, aki rendelkezik ilyen kiskutyával és nem csak a remek ötletekkel! Én még bízom benne!

2009. nov. 14. 19:26
 22/28 anonim ***** válasza:

[link]

de én is az előttem szólókkal értek egyet, egy fajtatiszta, egészséges kutya nem véletlenül kerül több mint 10.000ft-ba.

2009. nov. 18. 10:19
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő jellegű kommenteket! Túl vagyok a vásárláson!
2009. nov. 18. 11:42
 24/28 anonim ***** válasza:

Mennyiért sikerült?

Ennyiért,amennyit írtál, jó eséllyel csak szaporítótól tudsz venni,és később a tízszeresét költheted dokira.

DP-szűrés volt a szülőknél?Ha nem,érhet durva meglepetés.

2009. nov. 18. 12:02
 25/28 A kérdező kommentje:
8-ért vettem, nem tenyésztőtől és nem is szaporítótól! Nem tudom, hogy a szülőknél mi volt és mi nem, de ez igazából nem is érdekel! 15 éve járok kutyaiskolába, láttam világhírű tenyészetekből kihozott RONCS kutyákat! A szülő a világon semmire nem garancia max. esély...
2009. nov. 18. 13:08
 26/28 A kérdező kommentje:
Ja, és ha ingyen viszek el kutyát valahonnan, akkor mennyit költök dokira?! Nem gondolom, hogy az ár és az egészség összefügg! De ki fog derülni...
2009. nov. 18. 13:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Legyen vele szerencséd!
2009. nov. 19. 06:05
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. nov. 19. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!