Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a kutyáimmal ha...

Mit csináljak a kutyáimmal ha azonos nemhez vonzódnak?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves labradorom most kb 2 hónapja vettünk egy kis tacskót még csak kölyök, de eleinte nem voltak jóban mert a nagy féltékeny volt rá de mostanra nagyon összebarátkoztak, sajnos úgy veszem észre hogy túlságosan is jóban, ugyanis látom h a nagy nyalogatja a kicsi "fenekét" a kicsi pedig ugyanezt teszi a nagynak a cerkájál. Tehát nem tudom hogy mit csináljak mert ilyet még mástól sem halottam hogy van ilyen. A válaszokat előre is köszönöm!

2013. okt. 26. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:

ez nem azt jelenti, hogy vonzódnak egymáshoz, hanem hogy gondoskodnak egymásról, szeretik egymást, nem szerelmesek. ez normális, vagyis az van, hogy valószínűleg az lesz majd (az én tapasztalataim alapján) hogy ha majd felnő a tacskó, kialakul a rangsor (szerintem a tacsi lesz a főnök...) és onnantól majd inkább csak a rangsorban lejjebb lévő fogja nyalogatni a másikat.

a kutyák bizony csinálnak olyan dolgokat, ami emberként teljesen mást jelentene, pl. ha a saját nemi szervét nyalogatja, akkor csupán tisztálkodik, nem önkielégít és egymás fenekének szagolgatása sem valami perverz rítus kezdete.

2013. okt. 26. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:

a kutyáknál nincs homoszexualitást... ha azt látod hogy egy kan kutya egy másik kant hág meg azt két okból lehet:

az egyik a rangsor tisztázása, dominancia

a másik, hogy a meghágott kutyát ivarérés előtt ivartalanították, így nem érződik rajta a nemiség.

2013. okt. 26. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi gond nincs, nem azt jelenti, hogy homoszexualisok.
2013. okt. 26. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nem homoszexualitás, ők kutyák, egyszerűen csak csinálnak ilyeneket.

A fenéknyalást én mondjuk tiltom, mert gusztustalan, hogy utána meg jön oda hozzám nyelvelni, de egyébként azt nyalnak egymáson, amit akarnak.

2013. okt. 26. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!