A kutyák emlékeznek előző gazdáikra, a hely (ek) re, ahol éltek? Néha eszükbe jut vajon, vagy akár álmaikban megjelenhet?
szerintem emlékezik az előző helyére és nagyon hálás neked hogy elhoztad!
bárcsak nekem is ilyen kutyám lenne! =)
Köszönöm a válaszaitokat :) Kedves első,sosem késő kifogni egy szeretetreméltó menhelyest!Még neked is lehet ilyen gazdifenekébebújós kutyád :D Érdekes egyébként,hogy ő volt az egyetlen jóformán,aki semmilyen érdeklődést nem mutatott irántam...Annyira megtörte már a rabság(egyébként is nagyon nagy szabadságigényű fajta,kuvasz keverék)hogy még nevének említésére,füttyre sem nézett fel...Mikor pedig el akartam hozni,úgy kellett kivonszolni,ki sem mert menni a kennelből.Itthonra pedig egy csodakutya vált belőle :) Nagynéném fogalmazta meg jól,s viccesen az örömöt,amit pl hazaérkezésem vált ki a kutyából:,,majd'összerosálja magát a gyönyörtől" :D Na kb ilyen kutyám lett,ami életem egyik legjobb döntése volt.Kedves utolsó válaszadó,arra már én is gondoltam,hogyha pl látogatóba visszamennénk,biztosan emlékezne és meglehet,meg is ijedne kicsit,nem akarom-e újra otthagyni.Volt egy gondozó,aki különösen szerette,gondoltam rá,hogy látogatóba visszaviszem,hogy lássa,milyen jó dolga van,hogy kiszépült":) Viszont nem merem,nehogy valamit összeszedjen ott a sok kutyától.Én is úgy hoztam el,hogy hemzsegett a bolháktól pl.
Mikor a kérdést írtam,alapvetően az ihlette,hogy néhanap eszembe jutott a rejtélyes előző gazdája,hogy vajon neki(mármint a kutyának)vannak-e spontán emlékei róla,beugranak-e akár álmaiban az előző helyek,ilyesmi.Nem sokat tudok a kutyák emlékezőképességéről,memóriájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!