Szuka ivartalanítás után egy kicsit nedvedzik a bőr, az baj?
egy kicsikét begyulladt.nem piros a bőr és nem is fájlalja.csak ma ránéztem és minimális gennyes váladékozást láttam.
lemostam és bekentem bepanthen plusszal.Este munka után újra bekenem.
más dolgom nincs vele igaz?
annyira nincs begyulladva hogy rohanjak vele orvoshoz.de ugye jól emlékszem,hogy bepanthent kell rá kenni?
Gennyes? Büdös? Mert a genny az büdös és bizony akkor orvoshoz kéne vinni.
De szerintem az nem genny, hanem az a váladék, ami folyni szokott ki ilyenkor. Nem tudom a nevét. Azt hittem az én kutyámnál is, hogy genny és gyulladás, de nem az volt, hanem ez a természetes váladék. Én nem mostam le, nem csináltam vele semmit. Magától elmúlik majd, ahogy gyógyul a seb.
Bepanthen nem kell rá, minek? Az bőrpuhító... nem kell rá semmi. Ha végképp fertőtleníteni akarod, akkor egy kis betadint rakhatsz rá...
az a baj hogy betadine nincs itthon.
csak bepanthen plusz.fertőtlenítő is van ebben és sebgyógyító,azért tettem rá.de csak nagyon vékonyan,nehogy felázzon.
esetleg még neogranormont tudnék rá tenni.
sajnos beteg még mellé a kutyám,és minden pénzem a dokikra és a hordásra megy el,már most nem vagyok abban a helyzetben hogy külön vegyek még 1000ft.ért betadine-t...
azt hittem rajtam kívűl mindenkinek van,de akit megkérdeztem,azt mondta hogy nem tartanak otthon.
1es vagyok.
Nem gond, nem kell rá semmit tenni. Ha tényleg be lenne gyulladva, akkor büdös lenne, be lenne dagadva, stb. Szerintem itt a természetes nedvedzésről van szó. Azzal meg különösebb teendő nincs. Én nem kentem semmivel, pedig betadinunk is volt itthon, meg más kenőcsök is. De szerintem felesleges kenni.
ne azt akard elhasználni, ami otthon van, hanem vegyél olyat, amilyen kell.
ennyit nekem megérne az egészsége.
múlt hét pénteken volt műtve!
az normális hogy most kezdi el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!