Kutyatartók! Van itt olyan akinek a kutyája 15, esetleg 20 év felett halt meg?
A mi tacskó kutyusunk 21 évesen ment el tőlünk és nagyon hiányzik, hiszen már a születésem óta velem volt, imádtam, egy fantasztikus kutyus volt. :(
Most kíváncsi lettem, a ti kedvencetek hány évesen halt meg?
13/L
Az első kutyám 8 évesen, mert megharapta megtépte egy másik kutya és elfertőződött a nyakán a seb, az antibiotikumtól meghaltak a magzatai és ezt nem bírta már ki szegény. Igazi társ volt, sokáig nem tudtam más kutyára rá sem nézni.
Második kutyám egy befogadott, kivert kutya volt. Ápoltuk, játszottunk vele, tanítottuk. 15 évesen megvakult teljesen, 17évesen kezdett megsüketülni, majd, amikor már maga alá csinált, elaltattuk. Rá 5 évre gondolkodtam újra állaton.
2 éve papagájaim vannak.
5 éves voltam, amikor anyukámék hazahoztak egy vizsla-labrador keveréket. Vele nőttem fel, én tanítottam, vittem suliba, sétálni, sőt vele aludtam amikor rosszat álmodtam. Olyan kutya szagom volt reggelre, hogy ne tudd meg:)
Tavaly pusztult el, 15 éves múlt. Daganatos volt, és sokszor álmában bepisilt. Olyan fitt volt egyébként, mintha 2 éves lenne. Hajnalban kaptam az sms-t édesanyámtól, hogy elpusztult. Nagyon sajnálom, nagyon szerettem. Engem is megviselt, de főleg szegény anyukámat.
Őszintén sajnálom ami veled történt.
Ilyen szép kort csak jó gazdik mellett élnek meg a kutyák! Biztosan nagyon boldog élete volt veletek.:)
A mi németjuhászunk 14 évesen halt meg, rákban. Az utolsó percéig ragaszkodott, követett minket mindenhova, imádott minket és mi is őt. Még mindig nagyon hiányzik:(
Köszönöm szépen a gyors válaszokat és mindenkinek részvétem a kutyája miatt!
Itt vannak képek a miénkről:
Igazából nem teljesen volt a miénk, egy nagy házban laktunk tavaly decemberig a keresztanyukámékkal, alsó szinten laktak ők, a felsőn meg mi, így a kert közös volt, így vele is annyit lehettem mintha a sajátom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!