Mennyibe kerül egy németjuhász etetése havonta?
Kb. 10 ezer forint, de akkor meg olcsot mondtam.
Nekem 3 db nemetjuhaszom van, sok hust kapnak, kb. 200 eurot megesznek igy harman együtt...
Ez attól függ mivel, mert ha bemegyek a boltba a megveszem a legolcsóbb tápot 3000 ért 10 kilósat, akkor lehet ennyiért is etetni.
Viszont egy rendesebb táp ennél azt hiszem 3x drágább.
Persze abban nem 3%os hústartalom van.
A 20e már jobban hangzik, abból lehet rendesebb tápot venni, + zöldség, csirke aprólékok, vitaminok.
Egyébként aki euróban számol az felételezem külföldön él, és nem tudom ott mennyivel drágábbak az ilyen dolgok, de lehet hogy helyi viszonylatban még ő is keveset költ erre.
Külföldön zömmel OLCSÓBB! a kutyatáp,valahol olvastam neten,hogy Európában nálunk (Magyarországon) a legdrágább a minőségi kutyatáp,mégis megvesszük,pedig elég csórók vagyunk a nyugathoz képest.Na mind1.
Én a 30 kilós kutyámat havi 10-15 ezerből etetem.8 ezer a táp + 3-4-5 ezer meg az egyéb (hús,csont,zöldség).
Ez emelkedni fog,mivel zöldkagylót nem adtam neki kb. fél éve (anyagi okokból) de most újra kapni fog,az havi kb +3-4 ezer. Szóval havi majdnem 20 ezer lesz a kutyakaja + ízület/porc védő,ami amúgy a német juhásznak is ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!