Mit tegyek végre hogy kapjak kutyát?
Hát ha ilyen követelőző vagy,akkor nem is fogsz szerintem kutyát kapni.
A szüleid döntik el,ha nem akkor nem.
Mellesleg bármilyen kutya legyen,(kivéve ha nem menhelyi) akkor az 100 ezer ft-nál indul,egy egészséges egyed.A szüleid meg tudják,hogy van-e rá ennyi pénzük vagy nincs.Vagy épp akarnak-e ennyit költeni,vagy nem.
És a szüleid mit mondanak most a kutya kérdésről?
Egyébként elsővel nem értek egyet, menhelyről ingyen is el lehet hozni kutyákat.
Első vagyok,kedves 6-os tanulj meg olvasni.
Az első válaszomban is leírtam,hogy "(kivéve,ha nem menhelyi)"...;)
Amúgy miért tőlünk kérdezed..?
Itt minden gyerek azt hiszi,hogy van egy tuti módszer,amit a vadidegenek elárulnak,és így lesz kutyájuk?
Ha a szüleidnek nem kell kutya,akkor nem lesz kutyátok.Ezen nem tudsz változtatni sehogy.Ha majd felnősz és elköltözöl,akkor lesz kutyád.
Meg talán a szüleidet kérdezd meg,hogyha megígérték,akkor miért nem tartják be?
Van egy tuti módszer..
Költözz el otthonról, legyen munkád tartsd el magad és a házat amit vettél és annyi és olyan kutyát veszel amilyet akarsz..
A szülők ilyenek.. 10évesen ha ilyen követelőző gyerekem lenen úgy vágnám szájba hogy két évig még biztos nem jutna eszébe kutyát kérni.
Tudod egy kutya nem csak annyi hogy van.. 10 éves kisgyerek vagy megunod 1-2 éven belül (tudom nem isten bizony nem fogod [de megfogod]) és akkor majd a szüledi sétáltathatják foglalkozhatnak vele etethetik meg vihetik dokihoz mert te már a legújjabb akármit akarod majd akkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!