Ildi21 kérdése:
Közepes méretű kutyának jó a rugalmas /nem flexi/ póráz?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 17:21
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy jó, én is olyant használok, sétálás közben meg futok vele egy kicsit, hogy igazán ki tudja magát mozogni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. okt. 20. 18:49
3/5 anonim válasza:
Jó igen mert a felexi nem fér el a zsebembe és nehéz is..
Egy kutyának nem pórázon kell kimozognia magát legyen az flexi vagy sem. Egyszerűen nem képes elegendő energiát leadni pórázon, nekem a kutyák egy séta alatt szerintem kb 6-7szer akkora távot tesznek meg séta közbe mint én, ezt pórázon igen bonyolult lenne elérni :D és így fáradnak el egy picit.
Ha a kutyát nem tudod elengedve sétáltatni akkor keress a környéken egy nagyobb kutyafuttatót az is jobb mint ha csak pórázon lenne. És legalább kutyák között is van.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére el tudom engedni, az utcánk végében van egy nagy rét, de ha a városban sétálunk kell a póráz. Erről a rugalmas pórázról azt írták, hogy komfortosabb a kutyának és a gazdinak is, nem lehet annyira érezni, ha esetleg a kutya hirtelen megrántja. A tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy tényleg így van-e, nem húz-e jobban a kutya, amiatt, hogy érzi ahogy nyúlik a póráz? Flexit nem használok, ez olyan, mint egy normál póráz, csak van benne egy rész, ami gumiból van.
2013. okt. 21. 14:00
5/5 anonim válasza:
Szerintem fölösleges, a kutya ne húzzon vagy ha húz akkor az ne legyen már kényelmesebb neki :D
A k9-nek van valami ilyen póráza ha jól rémlik én nem sok értelmét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!