Van ilyen fajta?
Kíváncsi lennék van-e olyan fajta, amelyik nem igazán igényel szellemi fárasztást, ugyanakkor bír mozogni (tehát el lehet vele menni túrázni pl.), viszont nem szedi szét a lakást, ha 1-2 napig nem megyünk sétálni.
Csupán kíváncsi vagyok, hogy létezik-e ilyen fajta.
Igen, utolsó. Valahogy én is úgy vagyok vele, hogy arra lusta vagyok, hogy folyton trükköket tanítgassak a rottimnak. Másrészt meg nem is fárasztja le. Apportozni szoktunk mi is, vagy épp bizonyos feladatra kapja meg a játékát, tehát figyelnie kell rám ahhoz, hogy megkapja. A letiltás tanítása még folyamatban van. Illetve a keresős játékokat nagyon szereti, na de azt se lehet mindig, mert megunja. Ha sétálni elmegyünk (szinte mindig szabadon engedős helyre megyünk), elvan, de jön és néz, hogy na akkor mi a feladat... tehát látványosan unja magát. Ott is szoktunk keresőset játszani, de azt se lehet mindig.
Na mindegy... eltértem a témától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!