Nem tom mit izéltok szerintem aranyos...főleg a második kép.. :))
2013. okt. 19. 17:59
12/17 anonim válasza:
Te itt mutogatod a csüngő, összeragadt szőrű még kutyának se nevezhető valamidet, és mi vagyunk a szenyók, hogy véleményüket lemerjük írni.Valami 16 éves ostoba kislány lehetsz, akinek csak a pozitív visszajelzések kellenek az édibédi cukcsi divat "kutyájáról".. NEM TETSZIK embereknek, fogadd el, vagy sírd ki magad a sarokban..
Hm...van 2 boxerem és 2 francia bulldogom, ha ennyire érdekel...igen, ők kutyák ;)
2013. okt. 19. 18:10
13/17 anonim válasza:
Arik:) Mondjuk tényleg rájuk fér egy szőrbontás meg egy fürdetés:) Én miközben szárítom az enyémet, folyamatosan fésülöm őket, és így szépen különválnak a szőrszálak, puffos lesz mintha a saját hajad szárítanád be formára:) Ezután ha lősz róluk 1 képet már mindjárt más lesz:)
2013. okt. 19. 18:26
14/17 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de borzasztó a szőrük, és a fejük sem tetszik. 8 évvel ezelőtt szerettem volna egy yorkiet, akkor láttam pár nagyon szép példányt, de mióta divatba jöttek, nem is értem, hogy mi tetszett anno bennük. Mindegyik úgy néz ki, mintha zsíros lenne a szőre, és torzonborz...
2013. okt. 19. 20:35
15/17 anonim válasza:
Mégis mit mondtam, amitől le kell pontozni? Talán tilos a kutyát megfürdetni és törődni a szőrével? Komolyan nem értem itt az embereket. Ha már megvan ez a kutyád, a táplálásán és a tanításán kívül a szőrével tudsz bármit is kezdeni, hogy legalább csapzott ne legyen. Basszus már, hogy még a segítő szándékot is leköpitek.
2013. okt. 19. 21:42
16/17 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy minden kutya gyönyörű és aranyos!Még a kínai szőrtelen kutyusra is azt mondom hogy gyönyörű!Ezzel mi a probléma?:o
Inkább már én se írom le hogy milyen kutyám van (nem yorki) csak azért, hogy ne szidjátok és bántsátok mert az nekem is épp olyan szarul esni mint a kérdezőnek!!:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!