G.Kata 69 kérdése:
Kapnék egy Cane Corso-Kuvasz mix kiskutyát, akit kint a kertben szeretnék tartani. Van 4 kutyám, akik sokat vannak a kertben, de alapvetően bentiek. Szerintetek nem fog-e gondot okozni ( féltékenység ) a picinek, hogy ő csak kint lehet?
Figyelt kérdés
Mivel e két fajtát nem ismerem, csak netről olvasgattam utána, akinek van esetleg Kuvasz v. Corso fajtájú kutyája, mi a véleménye róluk. Főleg a már meglévő kutyáimhoz való hozzáállásuk érdekelne. Természetesen ő ugyanannyi szeretetet és foglalkozást kapna, mint a többi.2013. okt. 19. 00:28
11/13 donne válasza:
Nekem van 1 bennti és 1 corso kinnti.sztem semmi féltékenység nincs, sőtt talán a bennti kutya féltékeny, ha kimegyek, mintsem a kinnti.
Ez attól függ hogy neveled, mennyit foglalkozol velük.
Na meg alapvetően a CC és a Kuvasz sem bennti kutyának való, de ha megtehetitek, biztos h jobb helye van bennt.
5 kutya házba :O fohh hát az kemény...1 is sok sztem...:D
Takarítást, kutyaszagot, szőrt illetően biztos, rentgeteget kell takaritani, h alapjáraton is tiszta legyen a ház tőle.Nem beszélve h a kiskutya mennyi kárt tehet bennt. Azt jobb ha tudod, nagy kutya, nagy felfordulást csinál :))
12/13 anonim válasza:
Azt azért nem mondanám, hogy nagy kutya nagy felfordulást csinál. Én megengedtem a két corsomnak a benti játékot is a panelban, mert tudtak úgy birkózni, hogy nem löktek fel semmit, nem törtek zúztak. Ha rájuk szóltam, hogy elég akkor abban a pillanatban ment mindenki a helyére feküdni. Minden csak a nevelésen múlik, kivéve a feltakarítandó szőr :D Viszont ha már négy kutya szőrét takarítod akkor már ugyan mindegy az ötödik :D
13/13 donne válasza:
szerintem egyáltalán nem mind1 h 4 vagy 5 nem mind1 h IDD ki a bilit vagy VIDD ki a bilit XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!