Korpas a kolyok. Ismertek hazi praktikat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 2 hete van kolyok kutyusunk es ugy latom kezd korpasodni, vakarodzik, volna esetleg valami hazilag elkeszitheto ellenszer? Nem tudom jelenleg elvinni allatorvoshoz, es furdetni sem szeretnem, mert kinti kutyuska, felek, hogy megfazna. Koszonom2013. okt. 18. 10:54
12/12 A kérdező kommentje:
szerintem az elozo gazdi nem furdette, o ugy talalta az anyat ujszulot kolykokkel, magahoz vette, mivel allatorvos beoltotta mindennel mivel kellett, de nem hiszem hogy furdette volna, en meg nem tudom hogy oldanam meg ilyen hidegben a szaradast, be a hazba nem vihetem...
Koszi a tanacsot a krumplit kihagyom! Van meg esetleg mas amivel nem tanacsos etetni?
2013. okt. 18. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!