Mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel? Már nehezen viselem, pedig imádom a kutyámat.
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves, kis termetű keverék kutyánk, akit imádunk(panelben lakunk, szobakutya). Eddig ő volt a kis kedvenc a családban, azonban egy hónapja megszületett a kislányunk. A baj az, hogy azóta nagyon kevés időnk jut a kutyára. A párom dolgozik egész nap, nekem pedig napi 24 órás elfoglaltság a pici baba, sokszor azon kapom magam, hogy még enni, meg zuhanyozni sem volt időm. A kutya ezt borzasztó nehezen viseli, randalírozik egész nap a lakásban. Mindent széttép. szétszed, szétrág, teljesen kezelhetetlen és rossz. Tudom, hogy nem az ő hibája, ha több időnk lenne foglalkozni vele, akkor nem lenne ilyen siralmas a helyzet, de valahogy meg kéne értetni vele, hogy nem ez a megoldás...:( Szerintetek mit csináljunk?2013. okt. 16. 16:37
11/14 anonim válasza:
Ha nem figyelsz oda úgyis folytatja. Lehet kapni olyan spray-ket, amik rossz ízűek, és a kutyáknak elmegy tőle a kedvük a bútorok rágásától.
12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem alapvetően foglalkozunk vele eleget, csak az a baj, hogy korábban foglalkoztunk vele túlságosan sokat, így most nagy a kontraszt. A babát amúgy alapvetően szereti, bár nyilván kettesben nem hagyom vele.
2013. okt. 16. 16:59
13/14 anonim válasza:
Csak te tudhatod, h elég lehet-e!
Előtte mennyit mozgattátok egy nap?
Nagyjából arra kéne visszaállni, de vmivel lehet kevesebb, ha tanítasz neki trükköket otthon. Akár ha napi 3x állsz neki 10-10 percekre! Ez agyban is lefárasztja és a mozgatás mellett csak pihenni fog!
14/14 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, hogy ki mit ért foglalkozás alatt. Labdázás, rongyozás, trükkök, vagy csak simogatod miközben együtt nézitek a tv-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!