Magyar vizsládat hol tartod? Kint vagy bent hol alszik éjjel?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 09:41
1/10 anonim válasza:
Kint. :-) Van neki egy jó meleg háza, amit simán fel tud fűteni.
2/10 anonim válasza:
Egy normális vizslatartó mindenképpen bent tartja a vizslát maga mellet. De estére mindenképpen beengedi vagy ha már nagyon hideg van.
3/10 anonim válasza:
Keresztszüleimnek is ilyen volt a panelban, ők csak sétálni vitték ki a szabadba, de amúgy mindíg mellettük volt a lakásban.
4/10 anonim válasza:
extra hőszigetelt kutyaólban kint. semmi baja nem lesz.
5/10 anonim válasza:
Már csak annak alapján is,hogy a kutya is családtag bent.
Nálunk minden kutya bent,volt és akkor ment ki a kertbe,amikor akart.Még a szüleimmel éltem,amikor egy rotink volt egyszer,majd egy magyar vizslánk.Mindkettő bent volt zömmel velünk.
Jelenleg párommal élek kertes házban,van egy menhelyi keverékünk és egy amstaffunk,mindkettő kanapékutya,de akkor mennek ki,amikor akarnak.
6/10 anonim válasza:
vizsla, labrador, tacskó.. akármi is a fajtája ha egy ember kutyát vesz azt tartsa maga mellett... én ezt csak azért látom úgy mert az én kutyám nem azért van h kint legyen egyedül a kertbe hanem azért h velem legyen és boldogítsuk egymást!
7/10 anonim válasza:
Nekem nincs magyar vizslám, de egy ismerősömnek van 3 is. Ők kint tartják és sajnálom is azokat a kutyákat, mert télen reszketnek, fáznak, az egyik kutyának szét vannak menve az izületei a hidegtől. Hiába van szigetelt házuk szalmával, ez így nem a legideálisabb. Ők néha annyit csinálnak, hogy nagy mínuszokban beengedik őket fél órára, de ez még rosszabb is, mintha állandóan kint lennének.
8/10 Szilvi & Argos válasza:
Elég sok vizslást ismerek, legnagyobb részük panelban vagy kertes házban, de bent tartja a kutyát. Van, aki ugyan nem a házban, de előtérben, fűtött műhelyben szállásolja el télen.
1-2 ember van, aki teljesen kint tartja őket...
9/10 anonim válasza:
Lényegében bent, de akkor megy ki az udvarra amikor akar. Este bent alszik velünk egy szobában, a saját fotelében, napközben a konyhában szokott szundikálni egy jó vastag pléden, ha jó idő van és süt a nap is, akkor kint szeret aludni a napon. Van kint egy kutyaház, de az csak dísz, szerintem még egyszer sem ment bele.
10/10 anonim válasza:
Minek kell lepontozni, ha nem tetszik. Nekünk eddig csak vizslánk volt. Mindig kint voltak. Szerintem ha hozzászoktatnank a benti körülmenyekhez akkor elég rosszul esne neki ha decemberbe a hóba kellene menni vadászni. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!