Csirkére allergiás kutyának adhatom ezt a tápot?
Mi a véleményetek róla? Nagyon rossz? Eddig vadhúsos Trovet tápot evett + nyúlat, nyúlgerincet, belsőségeket, de mostanában elég rosszul kezdek állni anyagilag.
50 kg. felnőtt kutya. Csirkére biztosan allergiás és lehet, hogy gabonafélékre is.
Összetevők: Burgonya liszt, szarvascomb dara(21,5%), cukorrépapép, hidrolizált fehérje, csirkezsír, lenmag, halolaj (1%), cikória por (1%), szárított élesztő (0,05 % glükán), nátrium-klorid, dióolaj.
"Heti 1x adok neki 2 dl kecsketejet most már lassan egy éve és az idei évet megúsztuk! :)"
De jó, na majd én is fogok neki adni. Nekem anno mikor vöröses volt a lába, akkor az nálunk gomba volt és nedves időkben jött elő, mikor folyamatosan érte a nedvesség, ez száraz időkben nincsen, szerintem most télen is előjön majd.
A fagyasztóláda lenne a megoldás, de egy centi helyem nincsen sajnos.
Szia Maxitabi! Köszi, hogy írtál! Eliminációs diétát már próbáltunk, de az a baj, hogy a tápok többsége olyan sok összetevőt tartalmaz, hogy lehetetlen kisakkozni, hogy most akkor mint nem tolerál a szervezete. Pedig csak ezzel fogok közelebb kerülni a megoldáshoz, az állatorvos is azt mondta ez biztosabb módszer, mint a teszt. Na, majd még keresgélek.
Szia Maxitabi, köszi, hogy írtál.
Igen :D
Amikor ráadtam, úgy ment benne itthon, mint a katonák :D
Aztán lent már nem érdekelte :D
(Írd már meg nekem priviben, h milyen néven vagy fent fb-on, fúrja az oldalam a kíváncsiság, h nem tudom :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!